Datornici cu ştaif, somaţi de Primăria Galaţi

Datornici cu ştaif, somaţi de Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Politicieni cu ştaif precum deputatul PSD Florin Pâslaru (foto 1), fostul candidat la Primărie al PD-L Andrei Lişinschi (foto 2), ori Gheorghe Balâc, politicianul care în prezent se află în arest, se numără pe lista contribuabililor gălăţeni pe care Primăria i-a somat pentru datorii. Ca să vedeţi că fiscul nu iartă pe nimeni, oriunde s-ar afla. 

Mai în glumă, mai în serios, primarul Dumitru Nicolae, şeful pe linie de partid al lui Pâslaru, a spus că îi va pune poprire pe indemnizaţia parlamentară.

Edilul urbei a promis că va acţiona împotriva datornicilor. Zilele trecute, Nicolae a semnat un dosar de 50 de pagini plin cu documente de trimitere în judecată a unor persoane care nu şi-au plătit amenzile. De la unele cunoscute, până la altele necunoscute total, dar care au strâns datorii frumuşele.

„Era o persoană care se ocupă de prostituţie cu amenzi de 300 şi ceva de milioane de lei. Nu e bine. Un primar de comună a spus că o altă asemenea persoană cumulase amenzi de 3 miliarde. Le vom pune să lucreze în folosul comunităţii, la mătură”, a declarat Nicolae. E de înţeles la cine se referă.

Citit 1553 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.