Juniorii PSD ecologizează Delta pentru al zecelea an consecutiv

Juniorii PSD ecologizează Delta pentru al zecelea an consecutiv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 400 de tineri social-democraţi din Galaţi vor porni, joi, spre Delta Dunării, unde vor organiza, sub egida “O Românie curată!”, tradiţionala acţiune de ecologizare. Cea de-a zecea ediţie a Trofeului “Delta Dunării” are loc până pe 18 august, în tabăra de pe Plaja Sulina. Pe lângă şmotru, cei peste 900 de juniori PSD din 30 de judeţe vor organiza întreceri de volei, fotbal, pescuit, darts, jocuri marinăreşti şi karaoke. Sâmbătă, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al TSD sunt aşteptaţi nu doar preşedintele naţional al TSD, ministrul Nicu Bănicioiu, ci şi premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi, ministrul Dan Nica.

Citit 1249 ori Ultima modificare Luni, 12 August 2013 18:02

2 comentarii

 • postat de localnic
  Marți, 20 August 2013 15:27
  84.241.143.***
  Ecologizare pe naiba… au lasat dezastru pe plaja in urma lor(chiloti, slipi, sticle si doze de bere si chiar seringi !?!). Au avut un comportament si un limbaj foarte vulgar si necivilizat. Preferam sa nu mai vina sa ne “ecologizeze”, nu mai avem nevoie de asa balamuc.
  0
  0
  Raportează
 • postat de anonimul galatean
  Marți, 13 August 2013 17:49
  79.116.104.***
  In loc sa-i invatati pe romani cu aceste actiuni, care sunt ineficiente si nu au rolul decat de propaganda politica, mai bine ati initia legi prin care marlanii care arunca pe jos si fac mizerie sa fie sanctionati, cu sume moderate, platibile , dar frustrante pentru burdihanul lor plin cu bere si mici.Precizez acest lucru pentru ca mi s-a intamplat sa vad in fata mea asemene suboameni si sa nu pot face nimic pentru ca era riscant sa ma iau de ei nu stii cum reactioneaza.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.