Care este părerea gălăţenilor despre investiţiile de la Grădina Zoologică

Care este părerea gălăţenilor despre investiţiile de la Grădina Zoologică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei mai mulţi dintre gălăţeni sunt de părere că adăposturile destinate animalelor de la Grădina Zoologică au fost supraevaluate. Cu toate acestea, există şi cetăţeni care consideră că un lucru de calitate este, automat, mult mai scump şi, prin urmare, raportul preţ-calitate este justificat.

Simona Ichim, 35 de ani, profesor - „Eu ştiu Grădina Zoologică de înainte. Ştiu cum arăta. Erau şobolani acolo. Era clar nevoie de investiţii acolo. Este ca la haine: dacă vrei să îţi cumperi un lucru bun, investeşti mai mult. Un lucru bun este automat mai scump. Se justifică. Eu merg cu fiul meu la Brăila, la Grădina Zoologică, pentru că aici nu am cum din cauză că se modernizează. Când nu era amenajată, m-am speriat de câteva ori. Am văzut mulţi şobolani, câini comunitari, care stăteau în acolo unde trebuiau să fie animalele. Să se facă un lucru frumos, chiar dacă costă mai mult”.

Cristina Partenie, 26 de ani, studentă - „Nu sunt de acord cu asemenea investiţii. Sunt foarte mulţi bani puşi în joc, care ar fi putut fi direcţionaţi către alte probleme stringente ale judeţului. Erau nevoie, clar, de investiţii acolo, de modernizări, dar sumele mi se par foarte mari. Nu cred că era cazul să se ajungă la asemenea sume. Am fost în urmă cu două săptămâni acolo, am trecut pe lângă, dar era închis. Nu lucra nimeni acolo, deşi am fost în cursul săptămânii. Nu era nici un muncitor, dar, în schimb, se vedea că se fac reparaţii, lucrări”.

P.M., 50 de ani - "Eu sunt gălăţean, dar acum locuiesc în Italia. Cert este că şi afară, dar şi aici, cei care vor să facă o investiţie, este clar că vor să şi câştige. Dacă nu câştigă, sunt problemele lor. El decide singur dacă este rentabil sau nu. Când este vorba, însă, de ban public, lucrurile se schimbă. Este vorba despre interesul cetăţeanului şi al comunităţii, în primul rând. Cei care fac această investiţie ar trebui să fie mai atenţi".

Foto: Nicoleta Onofrei

Citit 1219 ori Ultima modificare Miercuri, 21 August 2013 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.