Ploaia a făcut prăpăd la Suceveni! Drumuri distruse de furia naturii (GALERIE FOTO)

Ploaia a făcut prăpăd la Suceveni! Drumuri distruse de furia naturii (GALERIE FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Precipitaţiile abundente, înregistrate în urmă cu două zile, au distrus nenumărate drumuri comunale la Suceveni, dar şi mai multe segmente ale DJ 242D. Ieri, traficul rutier a fost blocat pe drumul judeţean, potrivit vicepreşedintelui CJ Cornel Hamza. „Noi am început cu utilaje, deja, să îndepărtăm efectele ploii şi, în continuare, experţii vor analiza cam ce sume sunt necesare pentru a se repara acea porţiune de drum şi nu numai”, ne-a declarat Cornel Hamza. Potrivit Prefecturii Galaţi, cea mai gravă dintre distrugeri este surparea aproape în întregime a două dintre căile de comunicaţii, respectiv drumurile ce fac legătura cu Rogojeni şi Băneasa. Viitura a produs şi fisuri în digul de pe râul Horincea. Au fost distruse două poduri, DJ 242D fiind surpat la km 14+600, 15+800 şi 11+100, cel din urmă punct fiind cel mai grav şi necesitând consolidare de mal. „Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca Instituţia Prefectului – judeţul Galaţi şi Consiliul Judeţului Galaţi să propună spre aprobare un proiect de hotărâre de guvern pentru finanţarea din fondurile de urgenţă a lucrărilor de reabilitare a căilor de comunicaţii rutiere din cele două localităţi”, a declarat Petrica Paţilea, purtătorul de cuvânt al Prefecturii.

Citit 1741 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2013 17:59

1 comentariu

 • postat de x
  Sâmbătă, 31 August 2013 20:28
  89.136.185.***
  Pentru ce ce n-au bani sau masina sa se deplaseze la Suceveni (vreo 72-73 km), le ofer acelasi lucru (deprecierea unui santier pe motiv de NEMUNCA, INDOLENTA si ploaie) in parcul La Leagane (aiurea-zis Viva, de din vale de GDF-SUEZ).
  Uitati-va (peste plasa-gard) si veti vedea esenta furtului in administratie, la care se adauga nepasarea fata de cetatenii platitori ai urbei, lasati fara un parc de odihna si joaca.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.