Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Fostul ministru de externe Teodor Baconschi, membru fondator al Partidului Mişcarea Populară, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă organizată la sediul filialei din Galaţi, că rolul preşedintelui filialei gălăţene, Cătălin Cristache, este să identifice o alternativă la siderurgie pentru dezvoltarea oraşului. „Oţelul este o materie primă în criză de supraproducţie, la nivel global, şi pentru ca cetăţenii Galaţiului să aibă un viitor sigur este nevoie ca de acum să existe o strategie de dezvoltare urbană şi a ţesutului industrial care să nu mai fixeze oraşul în sfera siderurgiei”, a declarat Teodor Baconschi. Acesta a spus că redresarea ar veni din direcţia producerii unei reţele puternice de IMM-uri şi atragerea investitorilor. „Trebuie ca oraşul să se dezvolte prin atragerea de investiţii care să îi pună în valoarea potenţialul de port dunărean, nu să trecem încă două decenii pe lângă unităţi industriale ruginite, nave trase la chei, în loc să avem dinamică aici pe măsura aceea ce Galaţiul poate oferi”, a mai spus fostul ministru.

Citit 1023 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2013 17:05

5 comentarii

 • postat de un idiot care plateste taxe Luni, 02 Septembrie 2013 16:51 217.212.231.*** Link la comentariu
  0
  0

  Desi nu-mi place ABSOLUT DE LOC politicianul Nicolae Iorga comparativ cu savantul Nicolare Iorga, la un interviu, intrebat cum se face ca un om asa destept are doi copii indoielnici ca intelectual, in stilul sau caractristic, a raspuns: Nu i-am facut cu capul de sus!

  Asa si cu acest lingau! Cat de mare era taica-sau si ce minim este el!

  Raportează
 • postat de iorga Luni, 02 Septembrie 2013 09:07 5.13.138.*** Link la comentariu
  0
  0

  La voerbe toti ne pricepem

  Raportează
 • postat de fan pricope Duminică, 01 Septembrie 2013 15:33 5.13.144.*** Link la comentariu
  0
  0

  dar ce s-a intamplat cu pricope... unde e pricope. nu era el presedinte pmp galati?
  sau el e presedinte la mp, si cristache la pmp...
  ciudat.
  cat despre bakonski, o fi avand dreptate, dar indiferent ce zice, ai impresia ca te minte.
  asadar, sa ne mai lase.

  Raportează
 • postat de Galateanu Duminică, 01 Septembrie 2013 11:21 79.116.101.*** Link la comentariu
  0
  1

  Imi place ce a spus acest priceput politician. Am inteles ca ar fi bine daca n-ar fi rau. Si cata dreptate are! Chiar trebuia sa vina la Galati sa ne lumineze.

  Raportează
 • postat de un idiot care plateste taxe Duminică, 01 Septembrie 2013 10:52 95.76.105.*** Link la comentariu
  0
  3

  Acest domn stie sa atraga un investitor la 10 sec. (ca la sectiile de votare din Franta cand era ambasador) pe baza sistemului financiar si de impozite pe care guvernele din care, se pare, cu mandrie a facut parte le-a instaurat Basescu si PDL-ul? Daca da, de ce nu au facut-o in 4 ani de definitivare a dezastrului Romaniei? Daca nu, de ce se baga in ceva despre care habar nu are o minima pregatire profesionala?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.