Dârdâim sau nu la iarnă? Şedinţă extraordinară pe tema căldurii

Dârdâim sau nu la iarnă? Şedinţă extraordinară pe tema căldurii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii locali ai Galaţiului se vor reuni într-o şedinţă extraordinară pentru a dezbate problema căldurii oraşului. Anunţul a fost făcut de primarul Marius Stan, care a declarat că există posibilitatea ca în această iarnă gălăţenii să nu aibă apă caldă şi căldură. „Noi decontăm acum o problemă care trenează de 20 de ani. Bomba asta, care a stat amorsată până acum, s-ar putea să ne explodeze în braţe în acest sezon. După cum aţi văzut, câţiva actuali sau foşti miniştri au fost chemaţi la DNA pentru subminarea economiei naţionale. Lucrul acesta li se poate întâmpla şi celor la Romgaz, dacă vor da gaz pentru producerea căldurii la CET fără un contract cu garanţii. CET nu poate prezenta niciun fel de garanţii pentru ca în această iarnă să asigure căldura pentru populaţie, iar ministerul nu poate interveni pentru că orice intervenţie se poate considera ajutor de stat. Sper ca negocierile pe care le avem să se materializeze într-un protocol semnat de minister, Romgaz, CET, Primărie, astfel încât să le putem asigura căldura gălăţenilor”, a spus Marius Stan.

Citit 1705 ori Ultima modificare Duminică, 22 Septembrie 2013 20:31

9 comentarii

 • postat de Akbar
  Marți, 24 Septembrie 2013 08:29
  86.127.208.***
  Apaterm e o bomba de 20 de ani, pastorita si acoperita constant de actionarul majoritar, pe nume Consiliul Local. Managementul dezastruos al acestei societati se datoreaza si celor ce in sedintele de CL votau la indicatia partidului si majorari de pret si numiri de directori (de la sediul de partid), in timp ce societatea se indreptra spre dezastru financiar. E imposibil ca un actionar majoritar sa-si bage in faliment societatea, doar daca are interese sau e total incompetent. Nimeni n-a protestat si n-a avut curajul sa dea in vileag "golaniile" deoarece durerea de la basca era maxima, iar partidul cerea liniste in front. Iar acum platim noi incompetenta lor, deoarece in politica niciodata vina nu e asumata cu subiect si predicat, atata vreme cat plata se deconteaza din zona votantilor.
  0
  4
  Raportează
 • postat de ion
  Luni, 23 Septembrie 2013 18:11
  5.13.195.***
  Primaria sa controleze asociatiile de locatari!
  2
  1
  Raportează
 • postat de un roman total dezamagit
  Luni, 23 Septembrie 2013 15:35
  5.13.162.***
  Daca nu se va mai furniza caldura si apa calda catre populatie atunci vor trebui dati afara toti puturosii care incaseaza salarii destul de frumusele de la Apaterm si Electrocentrale , caci logic vor ramine fara obiectul muncii .Trbuia odata si odata sa vina si scadenta la toate minariile facute de-a lungul timpului indiferent cine a fost la conducere in acest judet . Primarul fotbaliator va trebui sa scoata ,,cartofii copti de altii cu mina lui din foc,,o va lua in freza fie ca vrea sau nu , asa ca , eu cred ca va uza de toate relatiile si va face toate jocurile sa poata iesi Galatiul din aceasta situatie , este cel mai convenabil pentru el nu ca iar pasa foarte mult de galateni . Vai , mama noastra , ce vremuri am ajuns sa traim , sa pleci din Romania fugind mincind pamintul si nici sa te uiti inapoi , credeti-ma si am peste 50 de ani , dar asta simt , sa ne dea Dumnezeu rabdare si ingaduinta sa le putem duce pe toate !
  0
  6
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Luni, 23 Septembrie 2013 14:26
  213.218.53.***
  "Luni, 23 Septembrie 2013 13:19 postat de un cetatean "

  EXACT dle Cetatean !!

  Apaterm i-au fost sterse datoriile dar cetatenilor nu !
  Si apoi acele datorii sterse au fost acoperite, sau vor fi, sunt in curs de, de catre banii din bugetul local, si atunci practic TOT DIN BANII CELOR BUNI PLATNICI !

  Acest comunist falimentar, este o mare idiotenie, si pentru ca platesc doar cei buni si cei rai FURA SI NU SUNT PRINSI SI NU PLATESC NICIODATA !

  Acest Apaterm este doar o veriga dinozaur comunista, sortita falimentului.

  Sunt multi care plang ca de ce nu mai apa calda, sau caldura.... si mai ales la buni platnici nu au nici-o vina din acest punct de vedere... dar... .. . . TREBUIAU SA PREVADA, SA SE GANDEASCA... ca odata si odata tot se sparge buba asta falimentara !
  0
  2
  Raportează
 • postat de un cetatean
  Luni, 23 Septembrie 2013 13:19
  82.137.9.***
  APATERM sa moara de tot, directorii apaterm si primarul sa plateasca, nu galatenii. Daca datoriile de la APATERM catre CET s-au sters, catre populatie de ce nu se sterg? Cum APATERM incaseaza bani de la populatie de ce nu-si plateste datoriile catre CET. Populatia care nu plateste, scoase apartamentele la vanzare, acoperita datoria, restu de bani in portofel si la tara, in bordei ca acum 400 de ani. Cine munceste are, cine nu sa moara.
  1
  0
  Raportează
 • postat de VLAD TEPES
  Luni, 23 Septembrie 2013 12:50
  194.239.195.***
  Stanica,stanica te intinzi cat nu-ti e plapuma,pune frana.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Ei și uite așa mortalitatea va crește, persoanele în vârstă și copiii fiind cei mai afectați fiind cei mai vulnerabili. Mulțumim partidului iubit. Uraaaa !!!
  Luni, 23 Septembrie 2013 11:10
  92.86.70.***
  Ei și ce dacă nu avem căldură la Iarnă, facem supraviețuire, cei tineri rezistă ce bătrâni, bolnavi și suferinzo, noi născuți mor....și uite așa fondul de pensii și alocațiile pentru copiii va crește prin grija autorităților locale, mortalitatea infantilă și a persoanelor în vârstă va crește, doar suntem în topul UE-ne la mortalitatea cea mai ridicată. Felicitări administrației locale, genocidul continuă prin lipsa de căldură și a lipsei igienei personale prin lipsa apei calde și chiar a apei reci, doar bolile sărăciei din România este promovată cu un stoicism demn de un lagăr de muncă post comunism, de fapt fără muncă ca să fim realiști.
  0
  2
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Luni, 23 Septembrie 2013 10:38
  213.218.53.***
  Si uite asa aderarea Romaniei la U.E. ne aduce foarte multe avantaje, pentru ca chiar daca unii zic ca nu, realitatea este ca DA ! AJUTA MULT !

  Numai ajutoare de la stat, repetate de acoperire a pierderilor imense, si a furtului de la APaterm, a prositei si sistemului idiot, ci fiecare produce corect si are un pret corect, rezista, cine nu - falimentul !!!

  Daca nu intram in U.E. atunci Romania era precum Rep.Moldova !
  Intr-o saracie si mai mare, si fara posibiliatea de a lucra in UE15 !!

  -------
  Oricum va zic sigur ca Apaterm nu o sa dea caldura in acest an, pentru ca nu mai au nici licenta pentru distributie si nici bani sa aloce.
  Singurul motiv pentru care Apaterm nu este in faliment si mai trage de ea, este ca mortul deja nu mai poti sa isi plateasca datoriile, asa bolnav de cancer tot i se vinde de prin casa si se spera recuperarea in grad mai mare a datoriilor.
  2
  1
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Luni, 23 Septembrie 2013 10:35
  213.218.53.***
  olutia este urmatoarea ... . Apaterm in faliment, si Electrocentrale preluata de Combinatul siderurgic !

  Astfel combinatul va produce energie si abur doar pentru sine si va plati direct Romgaz,
  datoriile Apaterm vor fi trecute intr-o datorie garantata de primaria Galati, care va PLATI DIN BUZUNARELE NOASTRE ANI SI ANI DE ZILE si atunci Primaria se va chinui sa recupereze pierderile de la asociatiile de proprietari (lucrul de facto imposibil) sau direct de la proprietarii de apartamente datornici (daca ar fi minim inteligenti, dar garantat nu sunt).

  Astfel ar sustine functionarea combinatului, in continuare.
  2
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.