Ecosal asfaltează cu subcontractori: Noi locuri de parcare în Micro 17

Ecosal asfaltează cu subcontractori: Noi locuri de parcare în Micro 17
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Secţia Construcţii a Serviciului Public Ecosal continuă şi săptămâna aceasta lucrările de reabilitare a străzilor din Galaţi, adăugând în program refacerea terenurilor de pe strada Cosminului, zona blocului A12, scara 1, şi de pe Petru Groza, zona blocului L13.

Ieri, la ora 11.00, se lucra de zor la reînnoirea îmbrăcămintei şoselelor în Micro 17, respectiv la reabilitarea parcării din zona blocului K1. Pentru reabilitarea parcării respective, Ecosal a subcontractat firma Tancrad. „Este vorba de 2.500 de metri pătraţi, unde vor fi create 40 de locuri de parcare. Lucrarea a fost subcontractată companiei Tancrad, firmă care lucrează încă de săptămâna trecută în zonă. Mai obişnuim să subcontractăm când este vorba de o lucrare mai mare. Am mai subcontractat şi când a fost vorba de porţiunile cu piatră cubică. Valoarea contractului este de 345 de mii de lei cu TVA, iar proceseul de reabilitare va dura trei săptămâni”, ne-a declarat directorul Ecosal, Ionuţ Pucheanu.

Societatea continuă reparaţia pavajelor de pe străzile Mihai Bravu, Basarabiei şi Maramureş, a parcării din zona blocului T3, din Micro 40, dar şi a accidentelor de teren de pe strada Barboşi, zona blocului S1 – T, a celor din spatele restaurantului Laura, zona blocurilor A2-A3, de pe Calea Prutului, strada Fileşti, Siderurgiştilor, a celor de pe trotuarul de pe lângă blocurile H2 şi H3 din Micro 20, de pe strada Piaţa Victoriei şi Războieni şi de pe strada Traian 390 bis. De asemenea, societatea va freza, asfalta sau plomba în continuare în următoarele zone: străzile cartierului Aurel Vlaicu, străzile cartierului Micro 40, pe drumul de centură în dreptul OMV – CRIOMEC, în Micro 14, zona şcolii 41, strada Dornei, zona Albatros, pe secţiunea Smârdan - DJ 251, zona liniilor de tramvai.

Citit 2011 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2013 19:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.