Decizie extraordinară a aleşilor locali: Încă patru milioane de lei pentru pierderile Apaterm

Decizie extraordinară a aleşilor locali: Încă patru milioane de lei pentru pierderile Apaterm
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce, la finele lunii trecute, s-au alocat patru milioane de lei de la bugetul local, pentru acoperirea diferenţei de preţ la energia termică, ieri, tot prin votul aleşilor locali, alte patru milioane de lei au fost repartizate SC Apaterm.
Banii au fost daţi, potrivit hotărârii, pentru acoperirea parţială a pierderilor aferente anului 2012 induse de prestarea serviciilor de distribuţie şi furnizare a energiei termice pentru populaţie, pierderi care se ridică la peste 12 milioane de lei. În realitate, însă, banii vor acoperi o cauţiune impusă Apaterm de către instanţă, la cererea CET. Iar destinaţia finală a banilor nu este Electrocentrale, ci Romgaz.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 1620 ori Ultima modificare Vineri, 04 Octombrie 2013 17:56

3 comentarii

 • postat de vio
  Sâmbătă, 05 Octombrie 2013 15:36
  78.97.254.***
  Orice politician , in toate statele lumiii, trebuie sa inteleaga urmatoarele( doar Ceausescu n-a inteles)
  - oamenii care voteaza trebuie sa aiba mancare
  - si caldura in case.
  la preturi onorabile.
  1
  2
  Raportează
 • postat de ss
  Sâmbătă, 05 Octombrie 2013 12:50
  5.13.215.***
  O continua pomana unidirectionala.....unii cu pomeni acordate gen transport, energie termica, ajutoare sociale mai mult sau mai putin corecte in timp ce eu cu salariu modest de la privat platesc impozite locale aiuristice gen taxa de ecarisaj, orasul fiind plin de caini, iar pt. centrala termica desi nu beneficiez de strop de caldura din sistemul centralizat platesc lunar in lunile de iarna aprox. 25 lei pt. partea la comun. Stiti care e unica parte comuna? Raspuns primit de la administrator, "subsolul".......tara de kkt, oras de kkt, 2x1! De ce naiba nu am plecat din aceste 2 rahaturi in anii '90 e o intrebare care ma va urmari probabil toata viata.....sau pana eventual plec!
  0
  6
  Raportează
 • postat de postat de un cetatean platitor de taxe aiurea pentru buzunarul altuia
  Sâmbătă, 05 Octombrie 2013 07:50
  5.13.212.***
  daca stau si ma gindesc bine penalitatile inventate de catre cineva urma sa ajute Apatermul ca sa traiasca in continuare , de acea sa facut mare vinzoleala cu penalitatile scornite ca acesti bani scosi in plus de populatie sa acoperer gaurile Apatermului
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.