Parcul Viva, încă în chinurile (re)facerii/ Inaugurarea se lasă aşteptată
Foto: Foto: Corina Dobre

Parcul Viva, încă în chinurile (re)facerii/ Inaugurarea se lasă aşteptată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii mai au de aşteptat până când vor putea să se plimbe şi să se relaxeze în Parcul Mazepa (Viva), unul dintre cele mai frecventate locuri de joacă din oraş. Deşi lucrările de modernizare ale parcului ar fi trebuit încheiate pe data de 3 octombrie, conform pancartei de şantier, constructorul nu a finalizat nici acum investiţia, estimată la 1,6 milioane de lei. Ba mai mult, trecătorii pot observa cu ochiul liber că Parcul Viva este, în acest moment, plin de gropi, maldăre de moloz şi utilaje, fiind puţin probabil ca, până la finele lunii, locul de joacă să îşi poată redeschide porţile.

Reprezentanţii municipalităţii ridică din umeri şi dau vina pe o serie de probleme organizatorice, precizând că lucrările de modernizare ale Parcul Mazepa vor fi încheiate „cât de curând posibil”. În ceea ce priveşte sancţionarea constructorului bucureştean SC Mondo Holding Concept SRL, pentru întârziere, Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Primăriei, ne-a declarat că „oricât de mare sau mică ar fi sancţiunea, aceasta va fi aplicată la sfârşit”, adică la ultima plată pe care Primăria o va face către constructorul bucureştean.

Una peste alta, se pare că reprezentanţii municipalităţii şi-au creat deja un obicei din a-i dezamăgi pe gălăţeni, amăgindu-i cu tot felul de proiecte măreţe, dar neonorându-şi, uneori la timp, alteori deloc, promisiunile.

Citit 2577 ori Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2013 18:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.