Chebac, „în cărţi” pentru a prelua conducerea UNPR Galaţi

Chebac, „în cărţi” pentru a prelua conducerea UNPR Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul Eugen Chebac, fostul preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PP-DD, ar putea prelua conducerea UNPR Galaţi. Pe scena politică gălăţeană circulă o serie de scenarii potrivit cărora Chebac va ajunge la cârma UNPR, în acest sens existând deja o serie de tratative care se poartă în sânul conducerii centrale a partidului condus de către vicepremierul Gabriel Oprea.

Dan Dobrea, preşedintele Organizaţiei Judeţene a UNPR, ne-a declarat că nu deţine astfel de informaţii, în ciuda faptului că a avut o serie de întâlniri cu Eugen Chebac, înainte ca deputatul să revină în barca progresiştilor. „Nu ştiu nimic despre acest lucru. Respect alegerile oamenilor. Dacă, într-adevăr, se tratează, este normal să nu ştiu, până la un anumit punct. Aşa este politica în România. Lăsând gluma de-o parte, rămâne de văzut. Au mai existat de câteva ori zvonuri potrivit cărora voi fi schimbat din funcţie. Rămâne de văzut”, ne-a spus Dobrea.

Întrebat dacă va părăsi UNPR, în cazul în care Chebac va prelua conducerea partidului, Dobrea ne-a declarat: „Vom vedea. Eu am spus întotdeauna că nu sunt un traseist. Dacă am învăţat ceva în ultimii ani, în politică, este de a nu mai face declaraţii fulminante, care pot fi percepute greşit de către anumiţi oameni”.

Deputatul Eugen Chebac nu a putut fi contactat pentru a ne oferi un punct de vedere.

Citit 2111 ori Ultima modificare Joi, 17 Octombrie 2013 22:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.