GALERIE FOTO/ Galaţiul, strangulat de garduri sinistre, sârmă ghimpată şi bălării
Foto: Foto: Corina Dobre

GALERIE FOTO/ Galaţiul, strangulat de garduri sinistre, sârmă ghimpată şi bălării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Neglijenţa şi indiferenţa celor ce ne conduc au transformat oraşul de la malul Dunării într-o urbe gri, îmbătrânită şi dezolantă * Galaţiul este sufocat, la tot pasul, de construcţii hidoase, cârpeli de prost gust şi buruieni


O plimbare pe străzile mari ale municipiului Galaţi, în căutarea unor clipe de linişte şi, de ce nu, contemplare, se poate transforma, pentru orice cetăţean sau turist al oraşului de la malul Dunării, într-un adevărat coşmar. Dincolo de străzile pline de gropi, şantierele abandonate ale urbei sau maidanezii care colcăie la fiecare pas, gardurile sinistre ale oraşului, care stau să cadă, mâzgălite şi pline de găuri, vor avea grijă să taie oricui pofta de promenadă şi, mai grav, să alunge, pentru totdeauna, mulţi dintre vizitatorii oraşului.

Spitalul Militar, împrejmuit cu sârmă ghimpată şi buruieni

Una dintre cele mai apreciate unităţi medicale ale Galaţiului, pentru cadrele medicale, dar şi pentru dotări, Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Aristide Serfioti” are, de departe, cel mai hidos gard dintre instituţiile renumite din municipiu.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Textul este disponibil şi în ediţia on-line la 24 de ore distanţă după publicarea lui în ediţia tipărită.

Citit 2254 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2013 23:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.