Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Sunt pregătite autorităţile locale să facă faţă unor situaţii de urgenţă? Ce măsuri s-au luat pentru ca gălăţenii să fie protejaţi în această iarnă? Cum se poate implica Prefectura în războiul apei şi al căldurii? Cine şi ce mai poate schimba faţa judeţului Galaţi, aflat în moarte clinică din punct de vedere economic? Emanoil Cătălin Bocăneanu, prefectul judeţului Galaţi, a acceptat un dialog sincer, lipsit de ipocrizie şi demagogie, cu „Viaţa liberă”. În ediţia de marţi a cotidianului nostru vi-l aducem în prim-plan pe reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Citit 1052 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2013 11:00

2 comentarii

 • postat de Un curios Marți, 05 Noiembrie 2013 05:12 5.13.172.*** Link la comentariu
  1
  2

  Poate in interviu, este intrebat si raspunde, de justificarea averii dumnealui, de cand a fost numit prefect(numire facuta pe criterii politice si nu pe merit),pentru ca, se pare ca averea lui s-a marit intr-un an, cu mult mai mult decat ce a castigat legal ,salariu de la stat,adica de la prosti(a se citi un articol prin ANTIDOTUL}.

  Raportează
 • postat de eu Luni, 04 Noiembrie 2013 18:25 89.136.2.*** Link la comentariu
  1
  3

  Un dobitoc care a trecut in politica de la udat florile lui mircea toader cand acesta este plecat de acasa. Imi amintesc ca la numire singurul lucru demn de lauda pe care l-a identificat in existenta dumnealui a fost calitatea de presedinte de circumscriptie electorala in cadrul nu stiu caror alegeri. Ia sa se duca cu cv ul ala in incercarea de a gasi un job pe bune, sa vedem in ce parte i-l baga mai repede angajatorul

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.