Alt proiect respins prin abţinere/ Ce-au avut aleşii cu publicitatea stradală?

Alt proiect respins prin abţinere/ Ce-au avut aleşii cu publicitatea stradală?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele două parcări care ar fi trebuit să ia locul garajelor din Complex Ancora şi Micro 19 nu sunt singurele proiecte care s-au împotmolit în votul aleşilor locali. Aceeaşi soartă a avut-o şi Regulamentul privind publicitatea stradală în municipiul Galaţi, document care stabilea zonele de publicitate lărgită şi zonele de publicitate restrânsă, amplasamentele şi categoriile de mijloace de publicitate admise pentru fiecare dintre zone, condiţiile pentru amplasare şi autorizare şi drepturile şi obligaţiile care le revin proprietarilor sau beneficiarilor acestora.

La proiect nu au existat discuţii legate de prevederi, obiecţii sau amendamente, ci doar nelămuriri legate de avizele date pentru ca proiectul să ajungă în şedinţa în plen. Concret, se pare că aleşii din Comisia de Urbanism semnaseră favorabil în luna decembrie, iar în ianuarie au revenit asupra semnăturilor, punându-le sub semnul amendamentelor.

Primarul a insistat însă ca proiectul să fie supus la vot. Rezultatul: 11 voturi „pentru” (aceleaşi de la demolarea garajelor) şi 15 abţineri (PSD, PNL şi UNPR). Regulamentul nu a fost aprobat, chiar dacă nimeni n-a votat împotriva lui.

Marius Stan nu şi-a putut explica votul aleşilor: "Nu ştiu ce-au avut cu publicitatea stradală, dar când vine cineva şi îţi şopteşte că o să iasă de pe ordinea de zi şi acel proiect chiar iese, începi să te gândeşti şi la alte interese. Ceva este, când cineva din afara Primăriei ştie mai mult decât ştim noi…", a spus primarul.

Citit 2097 ori Ultima modificare Vineri, 31 Ianuarie 2014 19:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.