Astrograma politică/ "Şobolanul" Nica, "Tigrul" Saghian, "Dragonul" Dobre şi "Capra" Durbacă

Astrograma politică/ "Şobolanul" Nica, "Tigrul" Saghian, "Dragonul" Dobre şi "Capra" Durbacă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dan Nica, liderul organizaţiei judeţene a PSD Galaţi, este născut în anul Şobolanului de Metal. Zodierii spun că, dintre toţi nativii acestui semn zodiacal, Şobolanii de Metal sunt cei mai gânditori şi mai hotărâţi, că le place să conducă şi pot fi egoişti şi încăpăţânaţi în afaceri. Metalul le dă ambiţie, hotărâre, fermitate, tenacitate, spirit economic, inflexibilitate.

Senatorul Gheorghe Saghian, numărul doi în partid, este Tigru de Metal. Horoscopul îl recomandă ca fiind activ, pasionat, lucrător competitiv şi neobosit, radical din fire, cu tendinţa de a acţiona independent.

Deputatul PSD Florin Pâslaru este născut sub semnul Porcului (Mistreţului) de Pământ, ceea ce îi conferă un spirit foarte practic şi îl determină să-şi folosească perspicacitatea pentru folosul propriu. De asemenea, este caracterizat ca un asociat stabil şi plin de amabilitate cu şefii.

În ceea ce priveşte compatibilitatea zodiacală, „Şobolanul” Nica şi „Tigrul” Saghian au o relaţie modestă. Iar dacă „Maimuţa” Bacalbaşa este perfect compatibilă cu „Şobolanul” Nica, relaţiile cu „Tigrul” Saghian sunt "marcate de lupte aprige şi de rivalităţi". Aşa spun astrologii!

„Dragonul” Dobre şi „Oaia” Ichim

Liderul PNL Galaţi, Victor Paul Dobre este Dragon de Apă. Pentru chinezi, Dragonul reprezintă puterea, împăratul, iar zodiacul îl descrie ca fiind energic, sârguincios, zelos chiar şi predispus să devină îngâmfat. Aproape imposibil de contrazis, elementul Apă îi conferă un temperament ceva mai calm şi chiar o artă a răbdării. Senatorul Paul Ichim este Oaie de Lemn, plăcându-i să fie mereu în mijlocul atenţiei, sincer şi grijuliu cu ceilalţi. În ceea ce priveşte relaţiile Dobre – Stan – Ichim, horoscopul spune că Dragonul şi Cocoşul sunt extrem de compatibili, în vreme ce Oaia şi Cocoşul doar se tolerează de nevoie.

"Capra" Durbacă şi "Maimuţa" Ciucă

Liderul PC Eugen Durbacă este, conform zodiacului chinezesc, Oaie (Capră) de Apă. O vorbă populară spune că mielul blând suge la două oi, dar nu ştim dacă au aflat şi chinezii. Ei spun că nativul Oii de Apă are o carismă puternică şi că, la nevoie, poate strânge o armată, fiind extrem de încăpăţânat. Despre Bogdan Ciucă, secundul său în partid, vă spunem că este Maimuţă de Pământ, fire rece şi calculată, perspicace, excelând prin fidelitate. Între Oaie şi Maimuţă relaţia este sinceră, din inimă.

"Tigrul" Ciumacenco şi "Oaia" Resmeriţă

Liderul municipalei PDL, Nicuşor Ciumacenco este Tigru de Lemn. Astrologii chinezi îl caracterizează ca fiind mai binevoitor decât alţi Tigri, loial doar sine însuşi, priceput în conducerea şi manipularea oamenilor în acţiuni şi în folosul lui, asumându-şi un număr mic de responsabilităţi. Cât despre liderul judeţean Doruleţ Resmeriţă, Oaie de Foc, zodiacul spune că este un tip într-o continuă mişcare, foarte dinamic şi agresiv, criticându-i gândirea încurcată şi obiceiul de a alerga după doi iepuri. Relaţia Oaie - Tigru este una fără confruntări grave, dar nu şi de durată...

Citit 1470 ori Ultima modificare Vineri, 21 Martie 2014 22:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.