Ramona Mănescu, la Galaţi: „Unificarea dreptei se poate face doar în jurul PNL”
Foto: Foto: Corina Dobre

Ramona Mănescu, la Galaţi: „Unificarea dreptei se poate face doar în jurul PNL”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, a declarat duminică, la Galaţi, „că PNL va reveni la guvernare, ca partid principal” şi a afirmat că unificarea formaţiunilor de dreapta din România, intens vehiculată în ultima perioadă, ar trebui să se facă în jurul liberalilor. „Unificarea dreptei se poate face doar în jurul PNL pentru că este cel mai mare partid de dreapta, cel mai puternic şi este singura şansă a României”, a spus fostul ministru al Transporturilor, candidat al PNL pentru Parlamentul European.

În ceea ce priveşte o revenire a USL, după alegerile europarlamentare, Ramona Mănescu a afirmat că „în PNL nu există această dorinţă". „USL a însemnat, în principiu, PNL şi PSD. Aţi auzit doar PSD discutând despre acest lucru, iar domnul Tăriceanu cred că este mai mult PSD decât PNL. De fapt, nici nu mai este membru al PNL. Dacă cineva din PNL discută despre revenirea USL, atunci da, putem discuta, dar până în acest moment, doar PSD-ul discută despre acest lucru”, a spus fostul ministru al Transporturilor.

Ramona Mănescu a fost prezentă, duminică, la Galaţi, unde a participat la şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL şi la o întâlnire cu o serie de oameni de afaceri.

Citit 2036 ori Ultima modificare Duminică, 06 Aprilie 2014 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.