Politică de weekend/ Până şi marele iubitor de câini de la CJ încalcă legea

Politică de weekend/ Până şi marele iubitor de câini de la CJ încalcă legea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nicolae Bacalbaşa, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, este, poate, cel mai mare iubitor de câini dintre toate persoanele publice cu vizibilitate din Galaţi. Şeful CJ şi-a exprimat dragostea şi susţinerea, în special, pentru câinii fără stăpân din oraş, nu doar verbal, ci şi prin tot felul de acţiuni, care nu s-au dovedit, însă, tocmai benefice pentru oameni. Cu toate acestea, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, atunci când îşi scoate prietenul necuvântător la plimbare, nu se „înarmează”, aşa cum a impus de altfel Consiliul Local, cu lopăţică şi pungă. Nicolae Bacalbaşa a fost văzut, în repetate rânduri, cu un frumos exemplar canin în zona în care locuieşte, în urma căruia, însă, nu a făcut şi curăţenie.
Ce-i drept, şeful CJ nu este singurul locuitor de la malul Dunării care procedează astfel, însă, mulţi dintre oameni ajung să se întrebe: dacă nici măcar un mare iubitor de animale, care pe deasupra mai este şi preşedintele Consiliului Judeţului, nu respectă legile impuse de autorităţile locale, atunci ce pretenţii să mai avem de la simplii cetăţeni?

Citit 1547 ori Ultima modificare Vineri, 16 Mai 2014 17:47

7 comentarii

 • postat de Alfa
  Luni, 19 Mai 2014 18:37
  5.13.176.***
  Ce se va intimpla in miezul verii cu atitia rahati, urina etc.de caine; se zice esti doctor (?)s-au esti lepros din jungla?
  Rusine sa-ti fie, concluzia mea este ca nu te pot clasa decit un animal biped mai mare decit ciinii, dar mai ticalos decat acestia!
  0
  2
  Raportează
 • postat de Marius
  Luni, 19 Mai 2014 18:29
  5.13.176.***
  Exista o stare profunda de nemultumire fata de acest pesonaj gaunos, corupt si ipocrit numit Bacalbasa. Din pacate nu putem face mai nimic sa scapam de el, doar daca nu-i crapa inima da atata rautate si ura
  0
  4
  Raportează
 • postat de Necunoscut
  Duminică, 18 Mai 2014 14:15
  5.13.196.***
  Bacalbasa incalca legea,dar Basescu nu?se implica vizibil in campania PMP.el nu incalca decat constitutia care e doar o carte dar e Basescu i se accepta
  3
  3
  Raportează
 • postat de ASOCIATIA FIII GALATIULUI
  Sâmbătă, 17 Mai 2014 11:09
  109.166.136.***
  Propun sa nu mai votam PSD atat timp cat medicul bufon mai are sprijinul partidului! Bacalbasa este vinovat pentru starea critica din sanatatea galateana, pentru numarul cainilor comunitari si starea proasta a drumurilor judetene! NU MAI VOTAM PSD CAT E BACALBASA SUSTINUT LA CJ!!!
  1
  19
  Raportează
 • postat de Bacalbașa, un om dubios.
  Sâmbătă, 17 Mai 2014 09:03
  92.86.69.***
  Am auzit că pe timpul lui Ceaușescu unii anesteziști preparau cocteiluri din substanțele de anestezie la care aveau acces pentru a prepara droguri ușoare, folosite în cercuri restrânse la ceaiuri și bairamuri de partid, totul sub observația securității din acele vremuri. Și Nicu Ceaușescu mai folosea în desfrâul lui la bairamuri, în afară de alcoolul consumat în exces. O fi fost și Bacalbașa omul securități cu astfel de ''îndemânări'', mai ales că pe vapoare substanțele nu prea puteau fi controlate cantitativ iar îmbarcările erau strict supravegheate de securitate.
  1
  13
  Raportează
 • postat de matheo
  Sâmbătă, 17 Mai 2014 08:22
  92.85.254.***
  Galatenii ar fi trebuit sa-si dea seama de mult ca fabula Lupul moralist se muleaza exact pe profilul acestui individ mizerabil ajuns in fruntea unui intreg judet datorita psd-ului. Rusine PSD pentru ce-ai fost in stare sa produceti!
  1
  23
  Raportează
 • postat de doctorul
  Sâmbătă, 17 Mai 2014 05:59
  5.13.223.***
  bacalbasa, iesi afara , javra ordinara....
  1
  26
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.