Politică de weekend/ Pensionarii de bază ai PSD sunt foc şi pară pe Florin Pâslaru şi Dan Nica
Foto: Foto: Corina Dobre

Politică de weekend/ Pensionarii de bază ai PSD sunt foc şi pară pe Florin Pâslaru şi Dan Nica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Domnul Pâslaru ştie cum a ajuns deputat: în ultima clipă, la 12 noaptea”, a acuzat Toader Cristea, liderul Alianţei Europensionarilor Galaţi


În prag de alegeri şi în plină campanie electorală, Toader Cristea, unul dintre liderii pensionarilor gălăţeni, susţinător şi colaborator de bază al PSD, fapt confirmat de altfel chiar de către acesta, este foc şi pară pe deputaţii Florin Pâslaru şi Dan Nica. Preşedintele filialei locale a Alianţei Europensionarilor ni s-a plâns că a fost tratat „ca un gunoi” de către Dan Nica, preşedintele PSD Galaţi, joi, când a efectuat o vizită la sediul partidului, şi îi cere liderului social-democraţilor gălăţeni să îşi prezinte public scuze. „Domnul Saghian m-a primit foarte bine, am stat de vorbă cu dumnealui, dar când am ajuns la domnul Nica, domnul Pâslaru i-a şoptit ceva la ureche şi m-a primit ca pe un gunoi. Ar fi trebuit să ţină cont că sunt reprezentantul pensionarilor. Că sunt mulţi, că sunt puţini, tot reprezint ceva. Am colaborat tot timpul cu ei. Ce vină are Cristea Toader că i-a susţinut 20 de ani? Eu, poate, sunt ultimul om pentru ei, un gunoi, dar să ţină cont că am fost ales de pensionari şi îi reprezint pe ei. Aproape că m-au gonit, fără nicio explicaţie. Să nu se culce pe o ureche”, ne-a spus Toader Cristea.

Liderul Alianţei Europensionarilor ne-a declarat că, cel mai probabil, totul i se trage de la o discuţie ceva mai aprinsă cu deputatul Florin Pâslaru. „I-am spus o dată că gălăţenii nu îl mai vor şi cred că din cauza aceasta s-au comportat aşa cu mine. Eu am muncit mai mult decât membrii lor de partid. Domnul Pâslaru ştie cum a intrat deputat, în ultima clipă, la 12 noaptea. Să îşi ceară scuze domnul Nica”, a afirmat Toader Cristea. Deputatul Florin Pâslaru a respins afirmaţiile reprezentantului pensionarilor: „Am văzut, în trecere, că îi arăta o hârtie domnului Nica, dar dânsul râdea. Eu nu am fost de faţă. Nu am stat de vorbă cu el”, ne-a spus Pâslaru.

 

Citit 2786 ori Ultima modificare Duminică, 18 Mai 2014 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.