Politică de weekend/ Primarul Marius Stan participă astăzi la crosul de pe Bulevardul Coşbuc
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Politică de weekend/ Primarul Marius Stan participă astăzi la crosul de pe Bulevardul Coşbuc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Alături de edilul-şef, se aliniază la start mai mulţi angajaţi ai Primăriei, printre care o serie de directori


Marius Stan, primarul municipiului Galaţi, s-a pregătit intens pentru a face o figură bună astăzi, la Crosul „Educaţie pentru sănătate”, ce se va desfăşura pe Bulevardul George Coşbuc, începând cu ora 10,00. Deoarece funcţia pe care o deţine în prezent nu îi oferă prea mult timp liber şi, automat, nici timpul dedicat sportului nu este, de multe ori, prea generos, ba, în anumite zile, chiar inexistent, Marius Stan s-a antrenat, mai multe zile la rând, pe Faleza Dunării.

Conform surselor noastre, edilul-şef şi-a făcut încălzirea, pentru crosul de astăzi, vineri dimineaţă, joi, dar şi miercuri, înainte de a-şi începe programul la Primărie. Marius Stan a avut nevoie de câteva zile de atrenament în condiţiile în care nu a mai făcut de mult timp mişcare ca la carte, dar mai ales pentru că, în urmă cu trei ani, a suferit o intervenţie chirurgicală la coloană, fapt ce-l obligă să participe la astfel de competiţii doar dacă şi-a făcut şi încălzirea.

„Vă aştept la Păpădie să luăm startul ÎMPREUNĂ la Crosul ”Educaţie pentru sănătate”. Când spun împreună înseamnă că voi alerga şi eu cei 2,5 kilometri până în parcarea de la mall. Nu este mult, nu este nici puţin sau uşor, dar cred că important este să participăm şi să ajungem la linia de sosire. Sportul este foarte bun pentru sănătate, pentru spirit şi pentru disciplină. Ori comunitatea noastră are nevoie de oameni sănătoşi la trup şi la minte, disciplinaţi şi întreprinzători, căliţi în competiţii, care să ducă Galaţiul mai departe. Aşadar, pregătiţi-vă costumul şi pantofii de sport, faceţi încălzirea şi haideţi sâmbătă să alergăm împreună pentru viitorul oraşului! Prezenţa la linia de start este obligatorie la ora 9,15. Daţi mai departe acest mesaj ca să ajungă la cât mai mulţi oameni iubitori de sport, sănătate şi competiţie! Vă mulţumesc şi vă aştept!”, le-a transmis Marius Stan gălăţenilor, într-un mesaj postat pe Facebook.

Pe lângă cei pasionaţi de sport şi de mişcare, alături de edil-şef vor fi şi mai mulţi directori din Primărie.

Câştigătorii competiţiei, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, prin programul „Educaţie prin Sport”, vor primi „premii consistente şi toţi participanţii vor fi înscrişi într-o tombolă cu premii fabuloase”, au informat organizatorii.

Citit 2377 ori Ultima modificare Vineri, 16 Mai 2014 19:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.