Se va finaliza MODERNIZAREA străzii Ana Ipătescu. Lucrările vor costa încă 2,5 milioane de lei

Se va finaliza MODERNIZAREA străzii Ana Ipătescu. Lucrările vor costa încă 2,5 milioane de lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În sfârşit, după ce a zăcut abandonată din toamna anului trecut, strada Ana Ipătescu poate spera că va fi, în sfârşit, redată circulaţiei. Contractul pentru finalizarea modernizării arterei a fost câştigat de SC Lemacons SRL, cu o ofertă de 2.507.539 de lei fără TVA, în condiţiile în care licitaţia organizată de Primăria Galaţi începea de la 2,8 milioane de lei fără TVA.

Reamintim că lucrările de modernizare au fost începute de firma Super A Plus K. Potrivit Primăriei, firma a executat până acum: suprastructură carosabil şi trotuare în proporţie de 30 la sută, reţea de apă şi branşamente - 80 la sută, reţea de canalizare şi racorduri - 80 la sută, şi refacere iluminat public - 40 la sută, lucrări pentru care i s-au plătit 3.011.186 de lei cu TVA, apoi şi-a declarat insolvenţa, lâsând totul baltă.

Gălăţenii care locuiesc pe stradă sunt dornici ca lucrările să se termine cât mai repede, mai ales că, de câte ori plouă, şanţurile se transformă în adevărate lacuri de acumulare care le pun în pericol casele.

Citeşte şi: Lucrări de peste un milion de euro, abandonate pe şantierele Primăriei Galaţi

Citit 1692 ori Ultima modificare Marți, 27 Mai 2014 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.