PDL anunţă DETRONAREA mai multor VICEPRIMARI/ Începe „MĂCELUL” politic în judeţ?

PDL anunţă DETRONAREA mai multor VICEPRIMARI/ Începe „MĂCELUL” politic în judeţ?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Una dintre comunele vizate este Tuluceşti, acolo unde Primăria este condusă de primarul democrat-liberal Petrică Bratu şi de viceprimarul PSD Gabriel Claudiu Şoimu. „În momentul de faţă, avem 28 de primari, împreună cu PNL, în cele 65 de unităţi administrativ-teritoriale din judeţ. Avem peste 300 de consilieri locali, dar şi 13 consilieri judeţeni, care deja funcţionează în echipă. Sunt în jur de 18 localităţi în judeţul Galaţi unde această alianţă, singură sau împreună cu alţi consilieri locali poate crea majorităţi”, a declarat Doru Resmeriţă, preşedintele PDL Galaţi.

Democrat-liberalul a precizat că, pe lângă Tuluceşti, unde „se impune schimbarea viceprimarului”, mai sunt şi alte opt comune în care se doreşte „detronarea” unor viceprimari. „Vom face aceste schimbări unde avem majoritate şi unde lucrurile nu funcţionează, unde considerăm că echipa în Primărie nu funcţionează bine. Nu o facem de dragul de a ne pune viceprimari”, a spus Resmeriţă.

În replică, Gabriel Claudiu Şoimu, viceprimarul comunei Tuluceşti, ne-a spus că aşteaptă să vadă fapte, întrucât „declaraţii s-au tot dat”. „La noi, lucrurile funcţionează bine. Eu aştept să vedem fapte, declaraţii s-au tot dat. Nu cred că am de ce să îmi fac probleme. Voi rămâne în funcţia de consilier, dacă se va întâmpla acest lucru. Dar, totuşi, să vedem ce se va întâmpla concret”, ne-a spus viceprimarul.

 

Citeşte şi: După FUZIUNEA PNL-PDL, majoritate politică de DREAPTA în circa 20 de localităţi

Citit 3062 ori Ultima modificare Marți, 17 Iunie 2014 21:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.