Galaţiul, pe harta STRATEGIEI Dunării. Deocamdată, doar pe hârtie

Galaţiul, pe harta STRATEGIEI Dunării. Deocamdată, doar pe hârtie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Una dintre realizările cu care primarul Marius Stan se mândreşte este că a pus Galaţiul pe harta Strategiei Dunării, ba, mai mult, a devenit vicepreşedinte al Consiliului Oraşelor şi Regiunilor Dunărene. În 2012, Galaţiul a şi găzduit reuniunea informală a acestui for, la care au participat personalităţi precum ministrul de Finanţe al landului Baden - Wurttemberg, Hans Peter Herdlitschka. Edilul a fost prezent la reuniuni europene privind viitorul Dunării şi... cam atât.

Falezogaura e tot acolo, iar în aprilie 2013 prefectul judeţului Galaţi, Dorin Otrocol, le-a sugerat aleşilor să găsească soluţii pentru curăţarea apelor fluviului, pline de gunoaie, şi pentru ca Faleza Inferioară să nu mai fie inundată an de an. Până la coadă, murdară, mare sau mică, Dunărea a avut parte de o aniversare de 180.000 de euro! Şi la ea n-a fost prezent niciun reprezentant al statelor riverane Dunării cărora le-au fost amenajate corturi speciale de prezentare. 

Primarul ne transmite felicitări de la distanţă

Printr-un anunţ postat pe Facebook, Marius Stan le mulţumeşte celor peste 70.000 de gălăţeni care au participat la prima ediţie a Festivalului ”Dunărea noastră”, cea mai numeroasă asistenţă din toate timpurile la o manifestare publică în oraş şi se declară mândru că e primarul Galaţiului. Gestul ar fi fost şi mai flatant dacă edilul ar fi onorat cu prezenţa sa evenimentul.

Citeşte şi: Ce-a RĂMAS după Festivalul „Dunărea noastră”/ PIROANE bătute în carosabil, un tei chelit şi iarbă PÂRJOLITĂ (FOTO)

Citit 1012 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Iulie 2014 22:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.