„Napoleon” de la conservatori a trecut la PD-L

„Napoleon” de la conservatori a trecut la PD-L
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fabricantul de primari Octav Buţurcă, vicepreşedintele Organizaţiei PC din judeţul Galaţi, a trecut în tabăra PD-L. Cel supranumit „Napoleon” de la Conservatori explică:

- Sunt dezamăgit, şi nu oricum, ci total, de Alianţa PSD-PC. Liderii ei, în ceea ce priveşte persoana mea, nu s-au ţinut de cuvânt. Nu numai că nu mi-au dat ceea ce mi-au promis, ci, mai mult decât atât, m-au scos şi de la Talcioc. Nu-i înţeleg de ce mi-au dat o asemenea „palmă”. În campania de la parlamentare le-am fost util, iar acum – nu ne mai interesează Buţurcă!

Trecând la PD-L, m-am reîntors la matcă. De acum înainte, muncă de construcţie politică, în zona ce îmi va fi repartizată de preşedintele Mircea Toader. La următoarele alegeri locale voi scoate nu doi primari, ci 20, dar de la…PD-L.

Ştiu ce am de făcut, pe aliniamentul de comune şi oraşe Tuluceşti – Tg. Bujor – Bereşti şi pe ruta Prutului, Vlădeşti-Oancea- Puricani-Aldeşti. Voi intra ca dihorul printre găini!

Numai în Galaţi am în spatele meu 550 de familii pe care le voi convinge să rămână alături de mine în continuare, ca om de-al PD-L. Am 14 cumetri, fini, rude împrăştiate în toate cartierele Galaţiului, prieteni de drum lung, foşti colegi, oameni inclusiv din actuala Alianţă PSD-PC…

Voi scoate, la alegeri, nehotărâţii din case, o să vedeţi ce poate Buţurcă, fiindcă nu din întâmplare, la Jorăşti, de pe prispa casei părinţilor mei, N. Iorga s-a adresat plugarilor, luminându-le minţile.

Explicaţie foto: Pentru Organizaţia PC din judeţul Galaţi, Octav Buţurcă e un fel de Pacepa: a trecut cu toate secretele conservatorilor la PD-L.

Citit 1620 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.