Cum se face administraţie la Galaţi: subalternii lui Nicolae Bacalbaşa, inspiraţi de MANELIŞTI

Cum se face administraţie la Galaţi: subalternii lui Nicolae Bacalbaşa, inspiraţi de MANELIŞTI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Omul de bază al lui Nicolae Bacalbaşa din Consiliul Judeţului, Nicu Năvădaru, a reuşit cu brio să se facă de râs, la începutul acestei săptămâni, în prima conferinţă de presă organizată de şeful său, la mai bine de doi ani de la alegerile locale. După ce şi-au ridicat osanale, cei doi coechipieri au ţinut să se plângă de comentariile răutăcioase care le-au fost aduse pe site-urile publicaţiilor locale, motiv pentru care Nicolae Bacalbaşa a afirmat că IP-urile au fost trimise către „Procuratură”.

Nicu Năvădaru, şeful Serviciului Drumuri şi Poduri din cadrul CJ, acuzat că îşi „turna” colegii prin intermediul unor note informative destinate preşedintelui de judeţ, a ţinut să se plângă că a fost numit homosexual. „Au început să ne bălăcărească. În momentul în care au spus că eu şi colegul meu ne închidem în birou şi fac ore de sexualitate, vă rog să îmi lăsaţi dreptul să merg mai departe. În momentul în care ai ceva cu mine, te întâlneşti cu mine pe stradă, lui Năvădaru, Bacalbaşa, lui x, z, y, îi dai un pumn în bot că ai ceva. Dar când te legi de familia mea şi îmi distrugi şi casa, îmi zici că put, că fac homosexualitate, că sunt siamez, că sunt tot felul … Ei s-au crezut mai buni ca mine că aveau maşini şi vile, spune o cântăreaţă, Carmen Şerban. Pe toţi ne bălăcărea (!)”, s-a lamentat mâna dreaptă a lui Bacalbaşa din CJ.

La conferinţa de presă organizată de conducerea Consiliului Judeţului, a fost invitat să asiste şi prefectul de Galaţi, Dorin Otrocol, care, probabil jenat de prestaţia şefilor din Consiliul Judeţului, a părăsit încăperea cu mult înainte de încheierea conferinţei.

Citit 3753 ori Ultima modificare Joi, 11 Septembrie 2014 21:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.