TURBULENŢE PE SCENA POLITICĂ/ "Picu Roman şi-a făcut carieră politică prin trădare”

TURBULENŢE PE SCENA POLITICĂ/ "Picu Roman şi-a făcut carieră politică prin trădare”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* ...declară Simona Hapeci, despre "dezertările" în masă ale colegilor din PP-DD


Consilierul judeţean Simona Daniela Hapeci, singurul ales al PP-DD care a rămas în partid după plecarea în masă a colegilor săi la UNPR, ne-a acordat un scurt interviu în legătură cu ultimele evoluţii de pe scena politică gălăţeană:

- Care este motivul pentru care aţi rămas în PP-DD? Luaţi în calcul să părăsiţi şi dumneavoastră partidul?

- Ca să rămâi în propriul tău partid nu trebuie să ai niciun motiv, ci doar trebuie să ai un respect pentru colegi şi, în primul rând, pentru electoratul care te-a girat să-l reprezinţi. Referitor la plecarea mea din partid, pot să afirm că nu m-am gândit niciodată să iau o astfel de decizie.

- Cum comentaţi decizia foştilor colegi de partid de a se înscrie în UNPR?

- Referitor la decizia foştilor colegi, care au plecat din PP-DD la pachet cu Picu Roman, pot să afirm că fiecare îşi asumă consecinţa faptelor sale şi că timpul ne va confirma sau infirma daca au luat o decizie bună.

- Ce poziţie veţi adopta în Consiliul Judeţului, având în vedere mişcările care se produc pe scena politica gălăţeană?

- Poziţia mea în Consiliul Judeţului va fi una consecventă, ca şi până în prezent. Toate măsurile pe care le voi lua vor fi în concordanţă cu respectarea legii şi cu necesităţile cetăţeanului. În schimb, eu, ca membru al unui partid, voi rămâne ataşată principiilor şi deciziilor partidului din care fac parte, corelate cu nevoile cetăţenilor, indiferent spre ce alianţă politică se îndreaptă conducerea de la Bucureşti.

Chiar dacă fiecare dintre noi avem propriile convingeri, trebuie să te supui disciplinei de partid şi să asiguri o stabilitate politică acolo unde cetăţeanul ţi-a dat girul, indiferent de alianţa politică din care faci parte.

Consider că utilitatea unui ales judeţean este evidenţiată atunci când prin deciziile luate şi prin modul de administrare publică influenţează pozitiv nivelul de trai al cetăţeanului şi nu atunci când decide din ce alianţă politică face parte.

- PP-DD Galaţi a rămas fără sediu? Se vehiculeaza faptul ca Picu Roman va fi preşedintele organizaţiei municipale a UNPR, iar aceasta va funcţiona în sediul PP-DD din Tiglina I.

- Nu pot să infirm şi nici să confirm, deoarece nu am informaţii legate de acest fapt. Chiar dacă zvonul ar fi real, nu trebuie să ne îngrijorăm, un sediu se găseşte repede şi electoratul PP-DD nu va suferi prejudicii de imagine din cauza acestui aspect.

Cât despre poziţia fostului preşedinte Picu Roman, plecat la UNPR, nu pot să vă dau prea multe detalii, deoarece despre „morţi” numai de bine şi chiar nu doresc să fiu asociată cu un astfel de individ, care şi-a făcut o carieră politică prin trădare. Pentru cine nu ştie, trebuie să ia la cunoştinţă că Picu Roman l-a trădat pe domnul Eugen Durbacă la PC, l-a trădat pe domnul Nicuşor Ciumacenco la alegerile locale din 2012, iar acum a trădat PP-DD pentru UNPR.

PP-DD este partidul care l-a adunat de pe drumuri şi fără de care ar fi fost un „no name” astăzi, care i-a oferit totul: poziţia de preşedinte al organizaţiei municipale PP-DD, preşedinte al organizaţiei judeţene PP-DD, secretar executiv la nivel naţional. Partidul i-a oferit posibilitatea să negocieze în numele său alianţe la nivel judeţean. Cât despre postul de director al Cantinei de Ajutor Social, nu pot să mă pronunţ deoarece a fost obţinut prin „concurs”.

CITEŞTE ŞI: PLECĂRI în masă de la PP-DD la UNPR. Picu Roman şi armata sa de consilieri îl urmează pe Marius Stan

 

Citit 2739 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Septembrie 2014 18:35

14 comentarii

 • postat de altvot
  Luni, 22 Septembrie 2014 14:58
  188.26.126.***
  Despre ce vorbim aici ?
  Unde a plecat Picu Roman ?
  La barbut , la furat , la fete ?
  A plecat la un partid la care este si Primarul . Un partid care poate sa faca ceva pentru Galati .
  Se vede ceva schimbat cu noul Primar , nu ?
  Scopul schimba mijloacele !
  Iar, Hapeci ... cine este Hapeci ?
  Un hapciu , pe scena politica ...
  0
  3
  Raportează
 • postat de unul
  Joi, 18 Septembrie 2014 23:04
  5.13.173.***
  Nici tu nu est mai breaza, dar ai avut caracter si ai ramas in PPDD..mai ai o sansa. Restul s-au dus sa pupe unde au scuipat, iar Picu va pupa pe oricine daca este in interesul lui.
  2
  7
  Raportează
 • postat de PENTRU SOARECE.....
  Joi, 18 Septembrie 2014 15:19
  5.13.237.***
  CUM ISI PERMIT UNII""""" SOARECI """"SA FACA GALATENII MISOGINI SAU MITOCANI...?????SOARECELE CEL MAI SCARBOS ANIMAL POSIBIL ,ALATURI DE SOBOLAN..!!!!EU STIAM CA SOARECELE ROADE NU LINGE...!!!!!VAD CA M-AM INSELAT !!!!!SI SE MAI DA SI MARE CULT...!!!!!ROADE COATE...!!!!SCARBOS........ANIMAL!!!!!!!!
  3
  5
  Raportează
 • postat de ANONIM
  Joi, 18 Septembrie 2014 13:55
  92.80.179.***
  Se vede ca adevarul doare prin faptul ca sunt sterse comentariile oamenilor care au curajul sa spuna adevarul despre cum sta treaba cu adevarat in legatura cu " stimabila doamana " Hapeci.
  11
  4
  Raportează
 • postat de @Un vot
  Joi, 18 Septembrie 2014 13:54
  5.13.214.***
  Uite ca cei frustrati au intervenit rapid sa-l sustina pe ciolanarul Picu.Si nu oricum,ci apeland la trivialitati,ceea ce denota, daca mai era de demonstrat, nivelul lor de subcultura.Personal astept sa mi se itereze cateva din marile realizari pentru si in favoarea galatenilor de catre marele om politic Picu. In afara de faptul ca a fost lacheul lui Durbaca,aruncat la gunoi si reciclat de PPDD,de functii administrative in care si-a lasat gasca de sustinatori sa fure fara limita,acum se remarca in postura de catel al lui Stan.Ce o sa va faceti voi,cei care cautati sa-i trageti si pe altii la nivelul vostru de prostie si sa-i bateti cu experienta,cand o veni Picu la usa voastra sa va demoleze garajul in care aveti butoiul cu vin,radioul si sacosa de seminte,plus pestisorul de sticla care si-a facut veacul pe televizorul cu lampi?Sau vedeti in el salvatorul garajistilor cu sange de viking in vene?
  3
  15
  Raportează
 • postat de ANONIMUS
  Joi, 18 Septembrie 2014 13:03
  5.13.202.***
  Iata ca sunt si tineri politicieni care au curajul sa spuna lucrurilor pe nume si care reusesc sa scoata din custi latraii.
  Adevarat mentiona mai jos Mykey Mause despre misoginismul si mitocania unei categorii sociale care din pacate se mai regasesc in societate si in politichia romaneasca.Dupa expresiile folosite de catre unii mai jos se arata gradul de cultura si calitatea sustinatorilor marelui Picu. Cand lipsesc replicile politice oamenii de joasa speta apeleaza la jicniri si injurii.Dar nu trebuie sa ne mire nimic la astfel de oameni si cu siguranta cea mai mare parte a cititorilor au capacitatea de a discerne valoarea de non valoare .Succes Hapeci si nu te lasa intimidata de astfel de oameni fara carecter.
  5
  14
  Raportează
 • postat de cetatean din galati
  Joi, 18 Septembrie 2014 12:18
  5.13.142.***
  Iata ca mai sunt si politicieni ce au coloana vertebrala. Sper din tot sufletul sa nu fie doar o iluzie.
  4
  14
  Raportează
 • postat de Goguta din Corod
  Joi, 18 Septembrie 2014 12:00
  92.82.244.***
  Hapeci Simona , daca ma uit mai bine pe pagina ta de facebook , denigrai partidul PPDD iar acum te crezi mama Dolores? Hai sictir japita . Te crezi marea cosiliera , dar ce ai facut pentru galatenii tai ?
  17
  5
  Raportează
 • postat de ANONIM
  Joi, 18 Septembrie 2014 11:17
  92.80.179.***
  Pe bune Hapeci? Despre ce vorbim aici? Cine esty dumneata sa il judeci pe dl Picu Roman si oamenii partidului pentru plecarea de la PP-DD? Tocmai dumneata care aruncai cu gunoi in ei cand s-a infiintat partidul la Galati si erai un neica nimeni daca nu intrai in PP-DD ? Cand dl Picu Roman activa in functie de conducere in oras dumneata nici nu stiai ce e aia functie politica si functie de conducere? Dumnealui e un om cu renumein oras si cu un caracter deosebit in urma caruia se vad multe realizari. Aa avut curajul sa infrunte realitatea si sa spuna lucrurilor pe nume... nu s-a dat dupa deget si nici nu s-a ascuns in spatele altor oameni. Asta nu inseamna tradare ci infruntare a realitatii cu demnitate. Cred ca ar fi cazul sa va vedeti de functia dvs de care spuneti ca sunteti mandra si sa lasati deoparte jignirile la adresa dl Picu Roman daca aveti demnitate si bun simt... nu uitati ca Galatiul nu e asa mare si sunt persoane care va stiu cine sunteti si in ce cercuri va invartiti. Haideti sa ne vedem fiecare de treaba noastra si sa nu ne mai intereseze ce fac altii si sa nu confundam politica cu lumea interlopa. Ar fi bine sa va decideti cu cine mergeti mai departe cu interpolii sau cu politica. Nu sunteti nici pe departe ceea ce vreti sa fiti.


  RESPECT DOMNUL PICU ROMAN SI MERGETI CU FRUNTEA SUS PENTRU CA AVETI OAMENI CARE VA SUSTIN!!!!!!
  24
  3
  Raportează
 • postat de CECILICA
  Joi, 18 Septembrie 2014 11:16
  5.13.202.***
  Dupa comentariile facute de unii agramati pot sa inteleg mitocania si slugarnicia acestora pentru o firmitura oferita de Eurocantinarul Picu.Nu ma asteptam oricum la replici decente si politice din partea unor astfel de indivizi cu o pregatire profesionala asemanatoare liderului,dar sa inchei cu o intrebare : Aveti cumva cunostinte despre o tentativa de viol in sediul PPDD Galati orchestrata de liderul absolut Picu la adresa secretarei municipale PPDD sau puteti sa ne relatati ce ocupatie avea Picu impreuna cu prietenul sau senatorul Nicu Marin peste hotare cu multi ani in urma ? Nu doresc sa intru in jocul mizerabil al acestor reziduri umane,dar am totusi o curiozitate.
  5
  20
  Raportează
 • postat de Mickey Mouse
  Joi, 18 Septembrie 2014 10:48
  5.13.214.***
  Bravo galatenilor care dovedesc inca odata ca sunt misogini si mitocani.
  PS. Daca nu cunosc termenii sa dea un search google pe DEX,fiindca poate pot sa-i afle cariera de mare prinzator de ciolane de ros Picu,dar sigur au nivelul de cultura limitat.
  3
  14
  Raportează
 • postat de CIOARA
  Joi, 18 Septembrie 2014 10:25
  5.13.196.***
  DESPRE CE SE VORBESTE AICI ? HA HA HA HA HA ... !!! MDA SA REVENIM SI LA TREBURI MAI SERIOASE ! O CUNOSC PE ACEASTA INDIVIDA , DECAND SE JUCA CU PAPUSELE , NU CU ORICE PAPUSA , CI CU CELE MASCULINE . BAI NENE , TOATE ...AU TUPEU ??? NU-L CUNOSC PE ACEST DOMN PICU ROMAN , DAR DIN CURIOZITATE AM ACCESAT PE GOOGLE CA SA-MI FAC O MICA PARERE , IAR ACEST DOMN MA SURPRINS PLACUT ! FELICITARI DOMNULE PICU ROMAN , AS FI ONORAT SA DAU MACAR NOROC CU DUMNEAVOASTRA ! IAR CE TE PRIVESTE PE CINE HAPECI SIMONA , MAI TACI CA STIM CINE ESTI SI CINE CU CINE UMBLII .
  23
  4
  Raportează
 • postat de Constantinescu Jan
  Joi, 18 Septembrie 2014 10:18
  89.120.230.***
  ... si uite asa tot romanu' sa trezit mare presedinte la "senzational" in direct !
  7
  5
  Raportează
 • postat de JUSTITIARUL
  Joi, 18 Septembrie 2014 09:16
  82.208.137.***
  De curiozitate, inainte de PP-DD, onorabila moralista la ce partide a activat si pe cine a tradat?
  16
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.