GALAŢIUL SE SURPĂ! Un nou crater şi-a făcut apariţia în oraş (FOTO)
Foto: Foto Corina Dobre

GALAŢIUL SE SURPĂ! Un nou crater şi-a făcut apariţia în oraş (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Circulaţia în oraşul nostru se dovedeşte riscantă nu doar pentru şoferi, ci şi pentru pietoni, care trebuie să acorde atenţie sporită chiar şi atunci când merg pe trotuare. Nu de alta, dar oamenii riscă să fie înghiţiţi la propriu de hăuri care se nasc, mai nou, chiar în zonele dedicate circulaţiei pietonilor.

O bună bucată din trotuarul aferent străzii Brăilei, în apropierea ceasului din Mazepa, este impracticabilă din cauza unui crater care a apărut în asfalt. Miercuri, în jurul prânzului, groapa de diametru mare, a cărei adâncime nu este deloc de neglijat, era semnalizată, însă autorităţile nu au putut să ne spună din ce cauză trotuarul s-a făcut praf.

„Este vorba despre o surpare. Se fac investigaţii pentru a vedea care sunt cauzele. Am luat legătura cu Apă Canal, dar şi cu ceilalţi administratori de reţele din zonă, precum Electrocentrale şi Romtelecom, care trebuie să facă verificări. Identificăm cauzele ca să putem acţiona în vederea înlăturării efectelor”, ne-a declarat Emanuela Turcu, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

 

VEZI de ce NU AU ASTUPAT autorităţile gălăţene GROPILE răsărite prin oraş înainte de NINSOARE (FOTO)

Citit 7392 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Ianuarie 2015 20:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.