Cinci directori în loc de şapte, la Protecţia Copilului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierii judeţeni au aprobat vineri organigrama şi statele de funcţii ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi. Singurii care nu au fost de acord cu reducerea posturilor de la 1.683, cât s-a stabilit în 2008, la 1.524 au fost cei şapte consilieri PD-L.

În expunerea de motive a hotărârii se arată că „scăderea reală este de 167 posturi, din care 96 ocupate şi 71 vacante”. “În primul rând s-a realizat o analiză a oportunităţii existenţei unui număr de şase funcţii de directori generali adjuncţi cât şi a structurilor funcţionale subordonate acestora. Astfel, funcţia de director general adjunct pentru organizare, resurse umane, administrativ şi patrimoniu se desfiinţează. Funcţia publică de director general adjunct pentru protecţie de tip familial s-a comasat cu cea de director general adjunct cu probleme medicale. În organigrama DGASPC Galaţi nu se mai regăsesc o serie de structuri ale căror atribuţii au fost preluate de altele”, se arată în document.

Practic, Protecţia Copilului a rămas cu un director general şi patru directori general adjuncţi. Astfel, organigrama şi statele de funcţii ale DGASPC Galaţi cuprind un număr de 1.524 posturi, din care 42 de conducere.

Citit 1693 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.