Mariana Câmpeanu se întâlneşte cu pensionarii din Galaţi şi Tecuci

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mariana Câmpeanu, fost ministru al Muncii (după Paul Păcuraru) şi, înainte, secretar de stat şi preşedinte al Casei Naţional de Pensii, se va afla, miercuri, 3 iunie, la Galaţi.

Mariana Câmpeanu va participa la o întâlnire cu pensionarii gălăţeni, ce se va desfăşura începând cu ora 10.30, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi. De la ora 14.30, Mariana Câmpeanu se va întâlni cu pensionarii din municipiul Tecuci, în sala mare a Primăriei.  

Preşedintele PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, a declarat că partidul pe care îl reprezintă susţine solicitările pensionarilor. În acest sens, Dobre a precizat că „aproape toţi liberalii” au semnat proiectul de lege privind creşterea punctului de pensie la 45 la sută din salariul mediu brut, dar şi creşterea plafonului de la care se impozitează pensiile, de la 1.000, cât este acum, la 2.000 de lei.

„Vom depune cât de curând proiectul de lege la Senat, astfel încât să ajungă rapid la Camera Deputaţilor, care este cameră decizională pentru această lege”, a mai precizat deputatul PNL Victor Paul Dobre.

Acesta a mai adăugat că „există o tehnică de manipulare a actualului Guvern; zilnic apare câte un subiect: ba programul „prima casă”, care este o iniţiativă fără bază legală, ba vine consilierul premierului şi anunţă recalcularea pensiilor, fără ca acest lucru să îl ştie şi ministrul Muncii…”

„Toate aceste tehnici de manipulare sunt menite să aducă voturi în plus, însă lumea nu uită că a fost minţită şi când i s-a promis eliminarea plafonului la medicamentele compensate şi gratuite, şi reducerea TVA-ului la alimentele de bază şi acordarea celei de-a 13-a pensii sau acordarea primei de 25.000 de euro pentru cei care se întorc din străinătate”.

„Acestea sunt numai minciuni, cum minciuni sunt şi scuzele că au în faţă greaua moştenire sau că economia s-a revigorat. Toate aceste minciuni vor dura până după Rusalii, când va începe iar criza”, a spus Dobre.

Citit 590 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.