ABSURD DE GALAŢI/ Cum se numără zilele la Primărie?

ABSURD DE GALAŢI/ Cum se numără zilele la Primărie?
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde pe care autorităţile locale ori se fac că nu le văd ori, de-a dreptul, le întreţin. Şi dacă nu e suficient, le mai proptesc şi cu declaraţii.

Pe 5 mai 2015, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan reitera termenul optimist de la care gălăţenii dependenţi de sistemul centralizat de încălzire ar putea avea din nou apă caldă la robinet: luna august. Ba chiar promitea şi un preţ mai mic pentru acest serviciu.

O lună mai târziu, pe 5 iunie 2015, tot edilul Galaţiului declara ferm într-un comunicat de presă: „Ştiu că este o veste pe care gălăţenii o aşteaptă cu nerăbdare. Sunt în măsură să le spun că suntem foarte aproape de finalizarea tuturor procedurilor legale necesare pentru a putea asigura din nou acest serviciu public indispensabil. Estimez că este o chestiune de zile”.

Pe 23 iunie 2015, viceprimarul municipiului Galaţi, Florin Popa declara, în şedinţa Comisiei de Dialog Social, desfăşurată la Prefectură, că până la începutul lunii iulie gălăţenii vor putea beneficia, din nou, de apă caldă.

Dar aşa cum aţi putut citi ieri în ziarul „Viaţa liberă”, este greu de crezut că termenul avansat de viceprimar va fi respectat, din două motive. Primul pentru că perfectarea contractelor Calorgal cu asociaţiile se face cu viteza unui melc ostenit şi al doilea pentru că declaraţiile Electrocentrale sunt diferite de cele ale municipalităţii.

Concret, pentru Electrocentrale data de 1 iulie pare mult prea optimistă, şi abia jumătatea lunii iulie pare a fi un termen mult mai realist pentru reluarea furnizării apei calde în oraş…

Până la coadă o lună are 30 sau 31 de zile. Acum depinde cu ce unitate de măsură socoteşte Primăria cele câteva "zile" până va începe să curgă apă caldă la duş. Până atunci, ne spălăm pe cap cu promisiuni.

Absurd, dar adevărat!

Citit 1493 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iunie 2015 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.