PREŞEDINŢI DE PARTIDE de cursă (foarte) lungă. De 20 de ani, ACEIAŞI lideri politici (FOTO)

PREŞEDINŢI DE PARTIDE de cursă (foarte) lungă. De 20 de ani, ACEIAŞI lideri politici (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

* De aproape două decenii, politica gălăţeană este cârmuită de aceiaşi preşedinţi: Eugen Durbacă, Victor Paul Dobre şi Dan Nica * Singurul (momentan) tras pe dreapta este Mircea Toader, iar cel mai nou lider este Doruleţ Resmeriţă * Când şi cum şi-au început ascensiunea liderii politici de cursă lungă ai Galaţiului 


În ultimele două decenii, cele mai importante partide politice şi-au tot schimbat liderii naţionali, dar la Galaţi nu s-a întâmplat nimic. Destinele marilor formaţiuni de pe eşichierul politic sunt cârmuite, la nivel judeţean, de aceiaşi preşedinţi, aleşi, realeşi şi reconfirmaţi, neîntrerupt, în fruntea partidelor. Iată cine este cel mai vechi lider de partid, cine este cel mai tânăr şi cum au ajuns la cârma politicii gălăţene.

Eugen Durbacă, liderul ALDE

La venerabila vârstă de 72 de ani, Eugen Durbacă este cel mai longeviv lider politic şi conduce ALDE (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor), partid nou rezultat din contopirea PLR cu PC.

Eugen Durbacă a avut funcţii importante şi în cadrul PCR: membru în Comitetul Judeţean, începând din 1984 şi chiar deputat în Consiliul Popular Judeţean Galaţi, dar şi-a început evoluţia post-decembristă în februarie 1992, când a fost ales primarul oraşului din partea USD (Uniunea Stângii Democrate). În septembrie 1992, era deja la agrarienii PDAR, iar în 1995 a migrat la PDSR de unde, în 1996, era reales primar al Galaţiului.

La PDSR, a început ascensiunea lui politică, fiind ales vicepreşedinte al organizaţiei judeţene. „Durbacă a fost ca o piatră de moară pe care PDSR gălăţean şi-a legat-o de gât. A fost doar vicepreşedinte onorific”, avea să spună liderul PDSR, Ilie Plătică Vidovici, în 1997, când Durbacă a plecat din partid.

Motivând senin că „sunt un bărbat la vârsta la care nu îmi mai permit să mai fiu tras de urechi sau să mi se bage pe gât idei necomestibile”, în iulie 1997, Durbacă devenea preşedinte al ApR, numit de Teodor Meleşcanu, liderul naţional, iar în noiembrie 1997 era ales, în unanimitate, preşedinte al organizaţiei judeţene.

În 2001, Durbacă a preferat să plece cu organizaţie cu tot la PD, devenind preşedintele organizaţiei municipale. În octombrie 2002, avea să-i întoarcă spatele şi lui Mircea Toader, liderul organizaţiei judeţene PD, pentru PUR. Durbacă a fost numit preşedintele interimar al organizaţiei judeţene PUR, în locul altui lider interimar, Cicerone Lupu, care s-a grăbit să-i cedeze funcţia „din respect”. Pe la colţurile politicii s-a bârfit că Durbacă şi-ar fi dorit, de fapt, să-l detroneze din funcţia de lider judeţean pe Mircea Toader, dar s-a lovit de refuzul preşedintelui PD, Traian Băsescu.

PUR şi-a schimbat numele în PC, iar acum a devenit ALDE, a schimbat trei preşedinţi la nivel naţional - Dan Voiculescu, Daniela Popa şi Daniel Constantin - Durbacă a rămas neclintit, ba chiar se laudă că este „cel „mai vechi membru al PC”.

Din 1992, încoace, „călit” prin USD, PDAR, PDSR, ApR, PD, PUR, PC şi ALDE, Eugen Durbacă, a fost primarul Galaţiului, consilier local, preşedinte al Consiliului Judeţului, vicepreşedinte, iar acum este senator şi încă mai are un cuvânt greu de spus în politica gălăţeană.

Victor Paul Dobre, copreşedinte PNL

Victor Paul Dobre, în vârstă de 63 de ani, ocupă locul secund în topul liderilor politici gălăţeni de cursă lungă: conduce destinele liberalilor gălăţeni din 1993 încoace. Şi este singurul politician care şi-a trecut în CV-ul politic faptul că, în perioada 1976 – 1989, a fost membru PCR.

Victor Paul Dobre a devenit membru PNL în 1991, iar în 1993 a fost ales preşedintele organizaţiei municipale PNL Galaţi, pe care a condus-o vreme de cinci ani. În 1998, a fost ales preşedintele organizaţiei judeţene PNL, în locul lui Paul Păcuraru, devenit vicepreşedinte la nivel naţional.

În cei 17 ani de când conduce organizaţia liberală judeţeană, Victor Paul Dobre a avut parte şi de suişuri, şi de coborâşuri. La finele lui 2007, Dobre şi-a depus demisia din fruntea organizaţiei judeţene, un gest de onoare pentru că că rezultatul obţinut la alegerile europarlamentare a fost cu 0,41 la sută mai mic faţă de „pragul” de 12 la sută stabilit de conducerea partidului. Demisia a fost analizată, iar la începutul lui 2008 conducerea naţională a decis că Dobre rămâne în continuare preşedinte al PNL Galaţi.

În 2009, Dobre a ajuns să conducă, pentru scurt timp, şi organizaţia municipală după ce Mircea Cristea şi-a depus mandatul de preşedinte. Ca un fapt inedit, în 2013, un liberal, Laurenţiu Pandelescu, cocoţat pe o macara abandonată în centrul oraşului, a cerut demisia lui Victor Paul Dobre din fruntea partidului, un protest neautorizat sancţionat cu amendă.

Cariera politică s-a împletit cu cea administrativă: Dobre a fost consilier local, prefect al judeţului Galaţi, vicepreşedinte al Consiliului Judeţului, secretar de stat în Ministerul Internelor şi Reformei Administraţiei, ministru delegat pentru administraţie şi, se află, în prezent, la al treilea mandat de deputat. Din 1998 încoace, la conducerea naţională a PNL s-au perindat, pe rând, Mircea Ionescu Quintus, Valeriu Stoica, Theodor Stolojan, Călin Popescu-Tăriceanu Crin Antonescu, Klaus Iohannis şi, mai nou Alina Gorghiu. Dobre a rămas neschimbat la cârma PNL Galaţi.

Dan Nica, şeful PSD

La finele lunii trecute, Dan Nica, în vârstă de 55 de ani, a fost reales, în unanimitate, cu vot deschis, preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Galaţi, funcţie la care, iniţial, nu mai voise să candideze, dar s-a răzgândit.

Tot în luna august, dar în anul 2003, Dan Nica avea să fie numit preşedintele interimar al judeţenei PSD Galaţi, în locul lui Ilie Plătică Vidovici, care a aflat de măsura luată de conducerea centrală a partidului din gura presei. Liderul naţional al PSD, Adrian Năstase, a explicat că schimbarea s-a făcut pentru a „dinamiza” organizaţia. În octombrie 2003, Dan Nica avea să fie ales în unanimitate preşedinte al organizaţiei judeţene. Plătică a primit, la schimb, mulţumiri din partea lui Miron Mitrea: „Ai fost un preşedinte bun şi sper ca Dan Nica să-ţi calce pe urme”. Interesantă urare…

Trebuie spus că Dan Nica a ajuns în poziţia de preşedinte al organizaţiei judeţene din postura de lider al organizaţiei municipale, pe care a condus-o din anul 1997 şi până în 2003.

Şi în cazul său ascensiunea politică s-a împletit cu cea administrativă. Nica a fost deputat din 1996 şi până în 2014, când a devenit europarlamentar. A fost ministru a Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, viceprim-ministru, Ministrul al Administraţiei şi Internelor, şi ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Din 1997, de când şi-a început ascensiunea de lider al social-democraţilor, la cârma partidului s-au aflat, pe rând, Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mircea Geoană, Victor Ponta şi interimarii Rovana Plumb şi Liviu Dragnea. Dan Nica a rămas, însă, pe poziţie!

Doruleţ Resmeriţă, copreşedinte PNL

Doruleţ Resmeriţă, în vârstă de 48 de ani, este cel mai nou dintre liderii politici al Galaţiului. Este copreşedinte al organizaţiei judeţene al noului PNL, rezultat din fuziunea PNL cu PDL.

În ianuarie 1990, studentul Doruleţ Resmeriţă se afla printre membrii CJ ai FSN Galaţi. A mai avut şansa să conducă organizaţia municipală a PDL în 2008, când a fost numit preşedinte interimar, pentru o săptămână. În septembrie 2012, Resmeriţă a fost numit preşedinte interimar al PDL de către conducerea centrală a partidului. Interimatul s-a încheiat în 2013, când a fost confirmat lider prin votul organizaţiei judeţene.
Cel care, momentan, se află pe linie politică moartă este Mircea Toader, în vârstă de 67 de ani, care, din 2000, a ocupat funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a fostului PD şi, respectiv, PDL.

Momentul său greu a fost după alegerile locale din 2008, când a fost decapitat de la cârma PDL pentru rezultatele slabe, pentru ca, după câteva luni, să revină în funcţie. Toader a fost înlocuit de la şefia PDL la finele lunii iulie 2012, de către liderul naţional Vasile Blaga.

Trebuie spus că, în cei 12 ani în care a condus filiala, partidul său a schimbat o galerie de preşedinţi naţionali: Petre Roman, Traian Băsescu, Emil Boc şi Vasile Blaga! Toader este, în prezent, la al treilea mandat de deputat, a fost şi secretar de stat şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţului, şi cine ştie ce-i rezervă viitorul politic.

Foto-arhivă "Viaţa liberă"

Citit 4848 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Septembrie 2015 00:59

24 comentarii

 • postat de dana
  Duminică, 20 Septembrie 2015 21:57
  73.178.71.***
  niste animale: fara suflet , fara remusari, egoisti , nerecunoscatori, "nemuritori", etc ... ... dar ei sint ceea ce sint doar pentru ca VOI ati votat pentru ei. si sint siguri ca-i veti vot si in continuare .... pentru ca va face placere !
  0
  5
  Raportează
 • postat de Alicante
  Duminică, 20 Septembrie 2015 17:03
  82.78.252.***
  Garda moare dar nu se preda!
  2
  4
  Raportează
 • postat de Dan D.
  Duminică, 20 Septembrie 2015 07:53
  89.137.226.***
  Laptele astea (și Toader pe lângă ei) au traficat de 20 de ani toate funcțiile publice de conducere din absolut toate instituțiile de stat. Și credeți că au făcut asta gratis? Peste tot vedem scursuri puse pe orice criterii, numai pe competente reale nu, de către acești pușcăriabili. Îi regăsim la ITM, Garda de Mediu, Gospodărirea Apelor, Agenția de Mediu, OPC, Protecția Copilului, Casa de Pensii, Sănătate, Agricultură, toate regiile Consiliului Local și județean, peste tot. Aici pe aceste numiri sau concursuri trucate DNA și SRI ar avea o pâine buna de mâncat. De ochii lumii se dau chipurile ba devstanga, ba de dreapta dar în spatele cortinei sunt frați în ale hoției, traficului de influență și spolierea banului public.
  0
  19
  Raportează
 • postat de dna
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 20:28
  89.137.230.***
  Hotii care au furat si care au dosare la dna! Tot pe ei in votam?
  1
  12
  Raportează
 • postat de Teiul taiat
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 16:26
  79.140.205.***
  DNA,DNA vine si va ia.....se incepe cu socialistul de caviar Nica Microsoft !Dar nu-i nimic,galatenii in imensa lor "desteptaciune" o sa-i mai voteze inca o tura :))))))))).Pana la urma la asa societate (amatoare de Leo de la Strehaia,Las Fierbinti ,Cacapatos,mici si bere,scuipat seminte pe strada) asa conducatori!
  0
  27
  Raportează
 • postat de galatean
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 13:48
  5.254.65.***
  Oameni buni, Galatiul a fost un oras care a functionat si a avut port, combinat, santier naval si alte alea pentru ca Galatiul era parte importanta dintr-un plan national care avea destul de mare legatura cu estul Europei, cu Rusia, Uniunea Sovietica pe atunci.
  Acum, lucrurile s-au schimbat. Europa inseamna pentru noi, vestul, nu estul.
  Iar noi, cu tot cu oras, nu mai facem parte nici din vreun plan national, nici rentabil nu este pentru vreun investitor sa vina tocmai aici.
  Exact de asta sunt diferentele de dezvoltare intre vest si est. Din motivul asta cu cat mergi de la est spre vest, orasele arata mai bine. Din cauza banilor si a nivelului de trai se intampla asta.

  Din pacate, parlamentarii galateni, sunt de 20 de ani, mana moarta.
  Il injuram degeaba pe Stan. Stan a realizat mai multe decat ma asteptam sa o faca un om fara prea mare experienta in administratie sau in conducerea vreunei intreprinderi, fiind, cum spun unii, "cap de minge". Ori daca nea asta, cap de minge, a facut mai multe decat restul, e grav pentru noi.
  Faza hazlie e ca suntem atat de interesanti incat il injuram cu patos pe singurul care a miscat lucrurile in directia corecta si a facut cate ceva.
  10
  16
  Raportează
 • postat de Edy_GMBH
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 13:33
  5.13.160.***
  Aceiasi oameni, acelasi oras fara economie, fara investitori, fara viitor (deci fara noul Galati!).
  Daca e ceva bun li se datoreaza lor, daca e ceva rau (si chiar e) tot lor li se datoreaza.
  Galatiul a fost un oras care chiar a functionat o vreme, fost oras port, cu siderurgie, santiere, cu oameni bine pregatiti din punct de vedere tehnic, si cum a ajuns? E bine acum? Nu prea... sau chiar deloc!

  PS: Actuala conducere a Galatiului, primar, prefect, senatori, deputati, nu au reusit sa puna Galatiul pe harta autostrazilor din Romania, deci ce sa mai vorbim despre atragerea investitorilor, etc, etc ?!
  2
  15
  Raportează
 • postat de Ion
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 13:02
  188.26.124.***
  Garda veche, respect! Daca nu existau acesti oameni Galatiul nu mai era de mult pe harta!
  39
  1
  Raportează
 • postat de Moartea pe uliţă
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 12:22
  92.82.184.***
  ... daca altfel nu se poate, n-au bun simt sa se retraga, le este frica si se tot feresc de "pensionare" din politic (...)
  1
  11
  Raportează
 • postat de Sion
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 12:10
  89.137.226.***
  Dragi si stimati galateni,am citit cu multa atentie toate postarile voastre si va dau perfecta dreptate sa fiti suparati.Indivizii prezentati mai sus (si din pacate mai sant si altii:vezi Nicolae,vezi Marius Stan,vezi Paslaru si aproape toata sleahta de fosti si actuali parlamentari) nu numai ca nu au facut nimic bun pentru Galati dar au avut grija sa-si umfe buzunarele lor si a familiilor lor. Sub incompetenta lor carmuire Galatiul a ajuns unul din ultimele orase ale tarii.Si nu vreau sa fac comparatie cu zonele din Ardeal(acolo sant deja in alta lume) dar uitati-va la localitati si judete apropiate noua. Vezi Braila care a ajuns sa aiba PIB-ul pe locuitor mai mare ca al nostru,vezi Buzaul care are o zona industriala de mare valoare,vezi Focsaniul care in general arata foarte bine,Vezi Iasul,Constanta Ploiestiul,etc. La ei cum s-a putut si la noi nu? Raspunsul este unul singur:oamenii care ne-au condus de zeci si zeci de ani sant(si au fost) niste NEICA NIMENI,niste zerouri!Dar vin si intreb:oamenii astia s-au ales singuri?Nu cumva este si vina noastra ca ne-am lasat amagiti de tot felul de promisiuni fantasmagorice debitate cu marsevie de cei care vor sa ne fure voturile?Ce ar fi daca ar aparea o initiativa legislativa care sa oblige pe toti alesii ca periodic (sa zicem anual) sa prezinte in colegiul de unde provin ,o situatie cu toate initiativele legislative si activitatile desfasurate in Parlament si in teritoriu iar noi,alegatorii sa putem decide daca respectivul ales mai poate s-au nu sasion ne reprezinte in forul respectiv.Dupa principiul "noi l-a ales,noi il dam jos"se poate ajunge la o responsabilizare mult mai mare fata de alegatori
  1
  18
  Raportează
 • postat de avem conducatorii pe care-i meritam
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 12:00
  79.116.98.***
  Peste tot aceleasi comentarii. Voi nu realizati ca fix de-asta raman astia la conducere? Pt ca ne multumim sa-i injuram pe toti, tot timpul, sa nu facem vreo diferentiere. Iar politica, chiar daca nu realizati, e treaba serioasa, in functie de cat de capabili sunt politicienii variaza nivelul nostru de trai.
  Daca X(om competent, care vrea sa faca ceva) intra in politica, turma il va baga in aceeasi oala si astfel sansele ca X sa ajunga in vreo pozitie de conducere se diminueaza considerabil.
  Astfel, daca vreti sa cautati vinovatii, cred ca n-ar strica sa ne uitam putin in oglinda, OILOR ce suntem.
  0
  14
  Raportează
 • postat de dinosaurus
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 11:49
  92.82.217.***
  groparii orașului
  0
  23
  Raportează
 • postat de DOBRE
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 11:42
  5.13.197.***
  UITATI=VA LA EI!! AU FACUT POST PESTE DUNARE, AEROPORT, CENTURA,, AU PUS LA PUNCT TERMOFICARE SI CALDURA, AU MODERNIZAT BULEVARDELE PRINCIPALE ALE PRASULUI, AU REDUS SOMAJUL........AU FACUT UN ORAS MODERN IN CARE NE SITUAM PE LOCUL 38 DIN MUNICIPIILE RESEDINTA DE JUDET PE TARA!!!!! DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE
  SUNT NEMURITORI PE LISTELE DE VOT????
  1
  24
  Raportează
 • postat de galatean
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 11:22
  5.254.65.***
  Cei care sustineti ca tinerii politicieni galateni sunt cu capul plecat, va inselati amarnic.
  Sunt mult mai nocivi, mai periculosi, mai perversi decat actualii pe care-i vedeti in pozele de mai sus si care va ingretoseaza.

  Astia batrani, ne-au prosti simplu, direct, pe fata.
  Astia tineri, au experienta celor mai in varsta plus mijloace moderne de manipulare a maselor. Asta e motivul pentru care exista o groaza de bloguri, de site-uri, de conturi de facebook in spatele carora se afla gashti intregi de interese, grupuri foarte bine organizate, documentate si care au peste tot infiltrati oameni care sa le ofere documente, informatii si orice e de interes, pentru a-si ataca adversarul.
  Mizeria care ni se intampla a trecut la un alt nivel. Unul stiintific, cu oameni pregatiti in meserii de manipulare a maselor. Psihologi, analisti, statisticieni si chiar spioni, la un nivel mai modest bineinteles.
  E vorba de multi bani la mijloc si atunci cand se intampla asta, merita investitia.

  Din pacate, noi, cetatenii de rand suntem marfa lor si nici nu realizam ce ni se intampla. Tot din pacate, inca suntem atat de naivi si de usor de manipulat.

  In acest moment, in afara de Stan, toti au la mana lor toata gama de mijloace de mediatizare, ziare, televiziuni, radio, bloguri, site-uri de internet, conturi de twitter, facebook, etc. Inclusiv clasicele pliante pe care le-ati primit in cutia postala cu diverse ocazii.

  Ar fi cazul ca galatenii sa se trezasca si sa-l aleaga simplu, fara prea multe rationamente, pe cel care a realizat ceva pentru acest oras. Restul doar va manipuleaza in cel mai pur si stiintific mod posibil.
  Galateni, nu va lasati pacaliti. Iar.
  0
  20
  Raportează
 • postat de EA
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 10:55
  5.13.173.***
  pentru postat de Cititor
  Buna idee cu "Ar trebui ca pe buletinele de vot sa existe si optiunea de genul "Nu sunt de acord cu niciunul dintre cei propusi pe listele de vot"'. Eu in ultimii ani am scris cu manuta mea pe fiecare pagina a buletinelor de vot "Nu meritati niciunul votul meu". Asa ca sa ma racoresc.
  2
  19
  Raportează
 • postat de Gica
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 10:11
  89.137.225.***
  Doamne borasc cand ai vada pe acesti (...),dupa mine ar trebui izgoniti din oras.
  0
  24
  Raportează
 • postat de florin
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 10:00
  82.137.13.***
  Marea problema pe care o vad la viitoarele alegeri:NOI PE CINE MAI ALEGEM??????Raspunsul va veni sigur;HAI SA VOTAM TINERII!!!!CONTINUAREA:CARE TINERI?????????CIUMANCENCO????????RAZMERITA???????CIUCA??????ACESTI POLITICIENI BATRINI AU AVUT GRIJA SA SE INCONJOARE DE TINERI CU CAPUL PLECAT SI CARE SA FACA PE PLACUL STAPINULUI AU FACUT TOT FELUL DE COMPROMISURI SCIRBOASE!!!!!!!!!!PE PLAN NATIONAL ACEEASI PROBLEMA!PE CINE VOM ALEGE?????TINERII??????CARE TINERI?????PENTRU CA TOTI TINERII CARE APAR IN SPATIUL PUBLIC SUNT COMPROMISI SUNT DIN PACATE PENTRU VIRSTA LOR TINARA CU DULAPURILE PLINE DE SCHELETI!!!!!!!!!!!!!DOMNILOR ZIARISTI PUTETI PUNE PE O LISTA 10 TINERI CARE APAR ZILNIC LA TELEVIZA=OR IN SPATIUL PUBLIC FARA SA AIBA CEVA MURDAR DE ASCUNS???PENTRU ACEST LUCRU PENTRU MURDARIREA IREMEDIABILA A POLITICULUI GALATEAN CEI DE SUS SUNT PRINCIPALII VINOVATI!!!!!!!IMPREUNA SI CU TOADER!!!!!!!!!!CEI 4 MUSCHETARI AI POLITICII PROASTE FACUTE IN GALATI NU NE POT PROPUNE LA VIITOARELE ALEGERI SA VOTAM PERSOANE COMPETENTE !DOAR SLUGOI SCIRBOSI CARE SA-I SERVEASCA PE EI !!!!!!!!!!!!PE NOI NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  18
  Raportează
 • postat de Cititor
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 09:56
  5.13.230.***
  Ar trebui ca pe buletinele de vot sa existe si optiunea de genul "Nu sunt de acord cu niciunul dintre cei propusi pe listele de vot". Poate astfel respectivii vor fi inlaturati si va trebui sa se organizeze alte alegeri, cu alti candidati. Aceasta idee buna a fost in discutie, la un moment dat. Asta ar fi intr-adevar o modalitate prin care oamenii sa-si arate nemultumirea fata de acesti presedinti matusalemici, cu gheara pe putere de ani si ani. Altfel, societatea civila nu are cum sa le bareze drumul acestor netrebnici. Cei care postati pe forum, veniti si cu solutii.
  1
  25
  Raportează
 • postat de RAZBUNATORUL VIITOR
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 09:55
  5.13.177.***
  ACESTIA SUNT DEMOLATORII ORASULUI GALATI! II CARACTERIZEAZA DOAR AVARITIA,TUPEUL SI NESIMTIREA!CARTEA LOR DE VIZITA ESTE ORASUL AJUNS IN RUINA!GALATENI,DESTEPTATI-VA!NU MAI ALEGETI ACESTE FOSILE!
  0
  29
  Raportează
 • postat de frankie
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 09:36
  5.13.176.***
  oare cat o sa le mai mearga (...),totul are un sfarsit....!!!
  0
  23
  Raportează
 • postat de „Poți să prostești unii oameni tot timpul și toți oamenii un timp, dar nu poți să prostești toți oamenii tot timpul.”
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 08:52
  5.12.92.***
  (...) politicieni care migreaza de la un partid la altul numai pentru a avansa in "cariera politica", pentru a-si asigura si batrinetea cersind "pensii speciale" cind exista pensii private, ca doar visteria statului le este mai la indemina. Cita nesimtire, cita aroganta si cita prostie din partea alegatorilor care mai voteaza astfel de specimene.
  0
  37
  Raportează
 • postat de Tatu T
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 07:47
  89.137.231.***
  Lichidati-i pe toti, desigur din punct de vedere politic, la viitoarele alegeri, voi Galateni! Dati dovada de inteligenta, voi care iubiti Orasul!
  1
  36
  Raportează
 • postat de GALATEAN
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 07:02
  79.116.97.***
  ACESTI OAMENI PUTERNICI AI GALATULUI AU (...) CU BRAILA,AU MODERNIZAT BULEVARDELE PRINCIPALE ALE ACESTU-I ORAS, AU MODERNIZAT PORTUL DUNAREAN, AU REABILITAT CONSTRUCTIILE VECHI , AU ASFALTATA TROTUARELE, SI CATE SI MAI MULTE!!!!
  ASA CA GALATENI AVETI GRIJA SA LE DATI IN CONTINUARE VOTURILE , ......CA NU ASA MERITA? NE SITUAM PE LOCUL 36 DIN PUNCT DE DE VEDERE ECONOMIC SI SOMAJ!!
  SI IN FINAL AU REZOLVAT SI CU TERMOFICAREA ORASULUI ???VOM AVEA CALDURA PERMANENT! LA COSTURI REZONABILE?? NIMIC ,NIMIC,NIMIC!
  2
  30
  Raportează
 • postat de GALATI, ORGANIZATIA MAFIOTA COSA NOSTRA.UITATI-VA LA EI.SUNT CEI CARE V-AU FURAT VISELE, SPERANTELE,CHIAR SI VIATA UNORA. PUNETI MANA PE EI SI JUDECATII!
  Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 06:54
  78.96.253.***
  Pentru Galati acesti alesi de fraierii Galatiului, nu au facut nimic.
  In schimb, pentru ei, da.
  Vile, benzinarii, investitii de milioane in centrul Galatiului.

  Si, atentie! Nu sunt unicii imbogatiti peste noapte.

  Fraierii cu ce s-au ales?

  Maine daca ar fi alegeri, tot pe ei i-ar alege marlanimea.Cu Iliescu in frunte.

  Iarna ce urmeaza va fi un ultim examen pentru dobitocime.
  0
  45
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.