RESTRUCTURAREA URBANĂ a cartierului Ţiglina II. Gălăţenii vor DEMOLAREA GARAJELOR şi TERENURI DE SPORT

RESTRUCTURAREA URBANĂ a cartierului Ţiglina II. Gălăţenii vor DEMOLAREA GARAJELOR şi TERENURI DE SPORT
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Demolarea garajelor şi a chioşcurilor şi amenajarea unor terenuri de sport au constituit principalele puncte de interes ale gălăţenilor care au trecut miercuri, 9 decembrie, pragul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, pentru a discuta cu elaboratorii planului de restructurare urbană a cartierului Ţiglina II. Ei au putut afla, astfel, că arhitecţii şi urbaniştii firmei Quattro Design propun desfiinţarea construcţiilor provizorii şi inestetice şi indică patru posibile amplasamente pentru parcări etajate. De asemenea, sunt propuse două amplasamente pentru terenuri de sport şi unul pentru construcţia unei noi grădiniţe.

Cetăţenii curioşi să afle mai multe informaţii despre restructurarea cartierului sau să-şi exprime punctele de vedere îi pot găsi şi joi, 10 decembrie, între orele 10,00 - 15,00, tot în holul rectoratului Universităţii, pe reprezentanţii Quattro Design, firmă care a câştigat licitaţia organizată de municipalitate cu o ofertă de 116.400 de lei.

Reamintim că Primăria are nevoie de acest Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru a putea moderniza legal zona delimitată la nord de străzile Gheorghe Doja, Crizantemelor şi Mihail Kogălniceanu (până la intersecţia cu bulevardul George Coşbuc), la sud de strada Brăilei, la est de bulevardul George Coşbuc şi la vest de bulevardul Siderurgiştilor.

Citit 5083 ori Ultima modificare Vineri, 11 Decembrie 2015 00:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.