DRUMUL GROAZEI de la Cerţeşti a fost REPARAT
Foto: Foto Marius Negri

DRUMUL GROAZEI de la Cerţeşti a fost REPARAT
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După sesizările „Vieţii libere”, de la sfârşitul lunii octombrie, DJ 240A, care leagă comunele Cerţeşti şi Ghidigeni, şi pe care localnicii nu mai puteau circula din cauza gropilor imense, a fost, în sfârşit, reparat de Consiliul Judeţului (CJ).

"Sunt mulţumit că s-a reparat, mai bine mai târziu decât niciodată. Tot drumul a fost refăcut. Se poate circula în condiţii bune acum", ne-a declarat primarul comunei Cerţeşti, Daniel Cotoranu, care ne-a spus că, spre surprinderea sa, CJ a demarat şi lucrările pentru refacerea unui pod şubred din zona Cerţeşti, aflat tot pe drum judeţean. "Avem un contract nou, pe poduri şi podeţe, de aproximativ 50.000 de euro. Dacă vremea va ţine cu noi, îl vom repara în întregime anul acesta”, ne-a spus Cornel Hamza, vicepreşedintele CJ.

Reamintim că, la sfârşitul lunii octombrie, disperaţi că îşi fac praf utilajele agricole şi autoturismele pe drumul public şi sătui de promisiunile neonorate ale Consiliului Judeţului, mai mulţi fermieri din zona Cerţeşti - Ghidigeni şi navetiştii au pus mână de la mână pentru a face tocmai ceea ce autorităţile judeţene nu au fost în stare: să reparare acel segment de drum judeţean! Cu banii strânşi, localnicii şi navetiştii au închiriat un autogreder, cu ajutorul căruia să astupe gropile, cât de cât, cu piatră şi nisip, întrucât drumul nu mai putea fi circulat.

CAZ INCREDIBIL LA GALAŢI! Localnicii pun mână de la mână pentru a repara un drum judeţean

Citit 2486 ori Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2015 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.