PRIMĂRIA GALAŢI, iresponsabilă şi nepăsătoare. Cum a FENTAT viceprimarul Popa o întâlnire cu vârstnicii
Foto: Foto-arhivă "Viaţa liberă"

PRIMĂRIA GALAŢI, iresponsabilă şi nepăsătoare. Cum a FENTAT viceprimarul Popa o întâlnire cu vârstnicii
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)


Marţi, 15 decembrie, în şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, organizată la Prefectură, Primăria Galaţi ar fi trebuit să prezinte o informare privind o serie de controale efectuate de experţi contabili, din cadrul CECCAR, cu care municipalitatea a încheiat un protocol de colaborare, la asociaţiile de proprietari.

Numai că… surpriză: unul dintre cele mai importante şi fierbinţi subiecte pentru gălăţeni, şi, în special, pentru vârstnici, nu s-a bucurat de atenţia niciunui reprezentant al Primăriei! Deşi municipalitatea a transmis Prefecturii un raport privind controalele şi rezultatele acestora la asociaţii de proprietari şi ştia că este aşteptată, ieri, să îl prezinte şi totodată să răspundă la întrebările vârstnicilor (în cazul în care ar fi existat), angajaţii din Primărie au preferat să fugă de răspundere, prin neprezentare, şi să lase cu ochii în soare asociaţiile de pensionari, prezente la întâlnire, dar şi conducerea Prefecturii.

„Din păcate, cu toate demersurile depuse de colegii mei şi de mine – chiar şi acum, de dimineaţă - abia astăzi (marţi n.r.) am primit materialul de la Primărie şi, din păcate, eu nu am avut cu cine să vorbesc la telefon, că nu mi-au răspuns cei avizaţi. Ce să fac? Doar să mă apuc eu să citesc materialul… Prea multe nu am ce să vă zic… Sunt tot felul de probleme la asociaţii. Îmi pare rău că, din nou, Primăria nu a fost alături de noi”, a spus prefectul Dorin Otrocol, vizibil nemulţumit de situaţia creată.

Directorul executiv al Prefecturii, Vasile Pârlog, a intervenit precizând că „nu putem să cerem cuiva care nu este în spatele materialului să îl susţină. Nu are cum”, iar conducerea Prefecturii a hotărât, cu acordul vârstnicilor, să amâne dezbaterea pe această temă pentru şedinţa din luna ianuarie, în speranţa că măcar un reprezentant al Primăriei va avea decenţa şi bunul simţ să se prezinte la întâlnire.

De la Biroul de Presă al Primăriei am aflat că cel delegat să participe la şedinţa de ieri a fost nimeni altul decât viceprimarul Florin Popa. Am încercat să aflăm chiar de la ales ce anume l-a împiedicat să ajungă la întâlnire, dar, din păcate, nu ne-a răspuns la telefon.

Citit 2600 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Decembrie 2015 00:43

9 comentarii

 • postat de Gore
  Miercuri, 16 Decembrie 2015 18:27
  5.13.168.***
  Mare chestie a ratat o intalnire cu mokangii cu parul alb!
  11
  3
  Raportează
 • postat de cetateanul
  Miercuri, 16 Decembrie 2015 13:41
  193.230.156.***
  APROPO, DOMNULE "POTI SA PROSTESTI...", FOARTE FOARTE FRUMOS, TE ANUNT CA DNA A CERCETAT ACEST INDIVID , CICA ESTE CURAT CA LACRIMA.... CE PARERE AVETI ???? DE DATA ACEASTA DE DNA?????
  0
  9
  Raportează
 • postat de corneliu
  Miercuri, 16 Decembrie 2015 11:37
  5.2.205.***
  Omu' e impaiat, ce pretentii mai aveti? Partidu' l-a pus in vitrina ca sa castige alegerile! Fac pariu ca bolsevicul de Galati va vota din nou toti impaiatii astia, asa ca sa moara de ciuda capitalistii americani. Noi nu vrem bunastare, noi vrem ca saracia sa se imparta in mod egal, sa ajunga la toata lumea.
  P.S. Observ ca s-a stins lumina la Galati, calea luminoasa a bolsevismului utopic de Galati s-a cam intunecat! Prezentul e mohorat, viitorul e negru rau. Scape cine poate!
  0
  26
  Raportează
 • postat de „Poți să prostești unii oameni tot timpul și toți oamenii un timp, dar nu poți să prostești toți oamenii tot timpul.”
  Miercuri, 16 Decembrie 2015 09:39
  5.12.172.***
  Cum sa vina vreun reprezentant al primariei, care ce sa spuna? Ce vor face ei in urmatorul cincinal, nu ce au facut pina acum, adica nimic in folosul cetateanului. Acest personaj insignifiant, cotizant fidel la partid, nu va parasi nicicind jiltul si locul caldut din primarie unde realizarile lui sunt zero, ca doar nu-i cere nimeni socoteala lu' parvenitul asta. In toate societatile statului unde a ocupat functii inalte, nu a realizat nimic, absolut nimic. Speram ca DNA sa nu-l ignore si sa dea si ingimfatul asta socoteala de ceea ce trebuia sa faca si n-a facut dar in schimb a fost remunerat lunar cu salarii cu multe zeroruri. Vinalcool, admin. portuara, navrom, primarie si-i mai gasesti urma si prin unele consilii de administratie. Si-a intins tentaculele peste tot ca o caracatita, un hraparet, un lacom care aduna de peste tot sa traiasca indestulat tot nemul lui. Galati-ul este in agonie datorita unor neispraviti lacomi. Revoltator cum un oras ca acesta odata infloritor, acum e sortit pieirii.
  0
  20
  Raportează
 • postat de Sandu.
  Miercuri, 16 Decembrie 2015 09:07
  109.103.134.***
  O manipulare maca V.L.De ce puneti poza acestui individ care poate in acest caz nu are vreo vina.In majoritatea altor cazuri acest individ sustinut de o gasca condusa de Nica nu au facut nimic pentru Galati. Acest individ ultra inganfat si plin de el se comporta din spusele unui simpatizant P.S.D. ca un cioban din Vrancea de unde este, ajuns mare scula pe bascula cu sprijinul altui cioban tot din Vrancea pomenit mai sus.Rusine.
  4
  24
  Raportează
 • postat de cetateanul
  Miercuri, 16 Decembrie 2015 08:50
  193.230.156.***
  Acest individ fenteaza cetatenii de peste 25 de ani de zile de cand se perinda pe la primarie. asteapta ca si nesimtitul de Dan Nica, cel ce sustine incapabilii de la Galati sa ajuga in parlament sau de ce nu in guvern. Senilii, care habar nu au ca acesti indivizi nu au facut nimic pentru cetatenii, ii aleg an de an.
  0
  29
  Raportează
 • postat de La Caracal s-a răsturnat carul cu proști, la noi s-a răsturnat carul cu mafioți, în a crimei organizate mafiotă profesioniști.
  Miercuri, 16 Decembrie 2015 08:20
  178.138.63.***
  Este vorba aia cu carul cu proști răsturnat, dar la noi, la Primăria Galați s-a răsturnat carul cu mafioți cu siguranță, după 25 de ani este clar, crima organizată gălățeană zburdă la mișto, la vedere....chiar DNA Galați nu vede s-au colaborează cu mafia locală? Este prea evident, ceva ''nu bate''.
  0
  22
  Raportează
 • postat de Fanu
  Miercuri, 16 Decembrie 2015 07:16
  194.105.20.***
  Astia parca-s alesi pe viata, ce fata de mafiot are si Popa asta, cu parul nins dar pare sa ascunda multe..... manager city, viceprimar, numai locuri caldute. Si cu cei 2 de sus Ciuca si Paslaru care sunt autorii legii numararii cainilor la stana................. Trebuie un suflu nou, sa ne mai lase dinozaurii astia, dau si ei o pomana inainte de alegeri si isi iau mandatul, lasati-ne, nu mai candidate.
  0
  23
  Raportează
 • postat de http://stiridegalati.ro/ciuca-si-paslaru-sunt-autori-ai-legii-numararii-cainilor-la-stana/
  Miercuri, 16 Decembrie 2015 06:42
  79.116.108.***
  http://stiridegalati.ro/ciuca-si-paslaru-sunt-autori-ai-legii-numararii-cainilor-la-stana/.....http://stiridegalati.ro/ciuca-si-paslaru-sunt-autori-ai-legii-numararii-cainilor-la-stana/
  0
  16
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.