PD-L Galaţi: cad mici capete

PD-L Galaţi: cad mici capete
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Rezultate proaste egal schimbări *

Prim-vicepreşedintele PD-L Adriean Videanu (foto), numit de conducerea partidului supervizor al reorganizării judeţene, a participat sâmbătă la şedinţa Biroului Permanent Judeţean al filialei gălăţene a partidului.

Preşedintele filialei, deputatul Mircea Toader, a declarat că la şedinţă s-au analizat rezultatele alegerilor europarlamentare în judeţ şi implicarea responsabililor partidului. Dacă la municipiu rezultatele electorale au fost mai bune decât altă dată, fără să se ceară deci schimbări în conducere, în teritoriu au fost localităţi cu rezultate proaste.

Astfel, în urma analizei de sâmbătă, s-a decis că 28 de organizaţii din judeţ vor fi dizolvate şi reorganizate. Preşedinţii numiţi interimar au obligaţia să organizeze în două săptămâni filialele respective.

Cele mai multe organizaţii reorganizate au fost în colegiul nr. 5, în zona Târgu Bujor – Bereşti. În două săptămâni ar putea fi retras sprijinul politic unor consilieri locali care nu şi-au făcut treaba, a mai spus Toader.

Preşedinţii de colegii vor fi dublaţi de coordonatori politici. De asemenea, până pe 15 iulie va fi analizată activitatea profesională a fiecărui director membru PD-L.

Guvernul dă, PD-L marchează…

Adriean Videanu şi-a asumat, în faţa organizaţiei PD-L Galaţi, sprijinirea judeţului, „având ca obiectiv major un program special de revitalizare a infrastructurii din municipiul Tecuci”, a declarat preşedintele PD-L Galaţi, Mircea Toader.

Astfel, 1,7 milioane lei vor fi alocaţi lucrărilor de reconstrucţie a caselor avariate de inundaţii, dar şi pentru începerea lucrărilor finanţate din fonduri de la Banca Europeană de Investiţii a lucrărilor la centura de nord a Tecuciului.

De asemenea, vor fi reabilitate două străzi tecucene şi un bloc, care va fi transformat în bloc de locuinţe sociale pentru sinistraţii care nu îşi pot construi case, dar şi pentru cei care şi-au pierdut casele în urma retrocedărilor. Toader speră şi în alocarea de fonduri localităţilor cu primari PD-L, cărora, spune el, conducerea PSD a Consiliului Judeţului nu le dă bani.

Foto: Mediafax

Citit 862 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.