CUM alege PRIMĂRIA Galați firmele cărora le încredinţează lucrări FĂRĂ LICITAȚIE. Explicaţii oficiale
Foto: Foto-arhivă ”Viața liberă”, Bogdan Codrescu

CUM alege PRIMĂRIA Galați firmele cărora le încredinţează lucrări FĂRĂ LICITAȚIE. Explicaţii oficiale
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

La solicitarea noastră, Primăria municipiului Galaţi ne-a explicat care sunt criteriile pe baza cărora alege firmele cărora le încredinţează direct contracte.

„Pentru selecţia firmelor cărora le încredinţează contracte de lucrări prin atribuire directă, Primăria municipiului Galaţi face un studiu al pieţei cu ofertanţii care execută lucrări similare şi consultă baza de date cu ofertanţii care au derulat cu autoritatea contractantă contracte de lucrări similare. Se ţine cont de calitatea lucrărilor executate, de preţul practicat, de promptitudinea şi seriozitatea de care au dat dovadă în derularea contractelor anterioare”, ne-a comunicat Primăria.

Numai cuvinte de laudă pentru executanţi

La finele anului trecut, Primăria ne informa că motivele pentru care a ales firmele Moviland Met - 15 contracte directe în valoare totală de peste 1,39 milioane de lei, Romvlay - zece contracte directe în valoare totală de 1,10 milioane de lei şi RBX Electric - opt contracte în valoare de 643.078 de lei, au la bază recomandările primite de la unităţile unde acestea au executat în trecut lucrări similare.

„Moviland Met are echipamentele, utilajele şi personalul specializat şi disponibil de a acţiona în regim de urgenţă asupra clădirilor afectate. Totodată, a dovedit seriozitate, operativitate şi promptitudine în rezolvarea problemelor apărute pe teren, probleme tehnice inerente la execuţia anumitor categorii de lucrări. Lucrările au fost realizate în termen şi de bună calitate, firma dovedind înaltă competenţă şi profesionalism. Societatea a dovedit o mare elasticitate a programului de lucru, adaptându-se necesităţilor unităţii”, a argumentat Primăria.

"Romvlay SRL oferă servicii de calitate, se remarcă prin flexibilitatea soluţiilor oferite. Au dat dovadă de profesionalism, seriozitate şi promptitudine, societatea demonstrând o mare experienţă în execuţia lucrărilor de reparaţii. Societatea şi-a respectat toate obligaţiile stipulate, lucrările fiind predate la timp", afirmă Primăria.

"RBX Electric este agrementată de Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei Electrice, are experienţă în domeniu, dispune de personal specializat autorizat, execută în timp util lucrările care i se încredinţează", a mai spus Primăria.

AFLĂ cui a dat PRIMĂRIA GALAȚI contracte de patru milioane de euro FĂRĂ LICITAȚIE (FOTO)

Citit 3365 ori Ultima modificare Joi, 24 Martie 2016 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.