Toader vrea Galaţiul, din nou, capitală zonală

Toader vrea Galaţiul, din nou, capitală zonală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ceva vechi, ceva nou, ceva albastru… *

„Am solicitat ministrului Economiei să revină asupra anomaliilor apărute în instituţiile deconcentrate şi am solicitat în mod expres ca să revină la nivelul judeţului Inspectoratul de Stat în Construcţii, care la ora actuală, este o formă ambiguă, la Constanţa. N-are nici un rost să te duci pentru aviz şi să te întorci înapoi!”, a declarat, după o discuţie cu ministrul Adriean Videanu, şeful filialei gălăţene a PD-L, Mircea Toader.

În prezent, la Galaţi, Inspectoratul s-a transformat într-un serviciu, subordonat Constanţei. Deputatul încearcă să atragă şi alte instituţii în care Galaţiul să fie şef: „I-am propus ministrului ca o direcţie a noii entităţi de distribuţie şi de servicii energetice care se va înfiinţa să fie la Galaţi”.

PD-L-istul gălăţean vrea să intervină şi în situaţia… albastră a Combinatului. Toader a mărturisit că a cerut personal ca Videanu să se ocupe de supravegherea reorganizării PD-L la Galaţi, „în primul rând, pentru a redeschide problema Sidex. Acum având şi în responsabilitate politică judeţul Galaţi, fiind şi ministrul Economiei, ne vom apleca poate cu alţi ochi asupra importanţei Sidexului”.

Deputatul a adăugat că de la 1 septembrie va relua, la Cameră, demersurile privind contractul de privatizare a Combinatului şi modul în care Guvernul poate sprijini siderurgia.

Citit 687 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.