UPDATE/ Păcăleala ”Vieţii libere”, discutată la nivel înalt. PUNGA DE PETROL din DUNĂRE face valuri în SENAT (VIDEO)

UPDATE/ Păcăleala ”Vieţii libere”, discutată la nivel înalt. PUNGA DE PETROL din DUNĂRE face valuri în SENAT (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Update - Nu era Butunoi, era Nicolae Marin

În urma articolului publicat astăzi în cotidianul "Viaţa liberă", am fost contactaţi telefonic de către senatorul PSD Ionel-Daniel Butunoi, care a ţinut să precizeze că afirmaţiile referitoare la „punga de gaz” de pe fundul Dunării nu-i aparţin, aşa cum am fost noi informaţi, ci au fost făcute de altcineva. Deşi am insistat, nu a vrut să ne dezvăluie cine le-a rostit! A subliniat doar că autorul declaraţiilor a făcut doar o glumă, neavând convingerea că, într-adevăr, pe fundul Dunării s-ar fi găsit vreun zăcământ!

Câteva minute mai târziu, ne-a contactat telefonic senatorul PSD de Galaţi Nicolae Marin, care şi-a asumat declaraţia legată de descoperirea de pe fundul Dunării: „Eu am spus de punga de gaz, dar am făcut o glumă! Dl Humelnicu mi-a făcut semn că nu şi m-a contrazis pentru că n-a sesizat că făcusem o glumă”.
Precizăm că şi Nicolae Marin este membru în Comisia de Transporturi şi Energie din Senat condusă de gălăţeanul Daniel Butunoi.
În aceste condiţii ne asumăm vina că, din păcate, nu-i putem recunoaşte după voce pe cei doi aleşi întrucât nu i-am auzit niciodată în conferinţe de presă la Galaţi. Cel puţin în acest mandat. Iar chipurile le-am văzut doar în fotografiile de pe site-ul Camerei Deputaţilor…
Cât despre susţinerile că totul a fost o glumă, urmăriţi încă o dată înregistrarea video şi judecaţi dumneavoastră.


Punga de petrol descoperită pe fundul Dunării în urma forajelor pentru tunelul pe sub fluviu - păcăleala de 1 aprilie a ziarului "Viaţa liberă" (PENTRU DETALII, CLICK AICI) - s-a transformat în "pungă de gaz" şi a ajuns să fie dezbătută în Senatul României. Totul graţie senatorului PSD de Galaţi Ionel-Daniel Butunoi, preşedintele Comisiei pentru Transporturi şi Energie din Senat.

Marţi, la prânz (la patru zile distanţă de 1 aprilie!), în cadrul întâlnirii pe care ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a avut-o cu comisiile de Transporturi din Camera Deputaţilor şi din Senat, Butunoi a ridicat problema descoperirii de pe fundul Dunării: "Primarul actual a tot făcut anumite studii pentru subtraversare, tunel la Galaţi. Avem răspunsul, e public deja, nu se poate! A dat de-o pungă de gaz… tot răul spre bine din punctul acesta de vedere. Aşa se spune! A fost de 1 aprilie?! Aşa se spune! Până la urmă, noi trebuie să avem în vedere dezvoltarea acelei zone!", a fost declaraţia senatorului gălăţean care conduce Comisia de Transporturi din Senat.

Contactat telefonic, Daniel Butunoi a susţinut  că afirmaţia sa cu privire la "punga de gaz" de pe fundul Dunării a fost o glumă! Şi că poziţia ministerului Transporturilor este fermă: nu se va face tunelul pe sub Dunăre, ci podul de la Brăila, care este deja prins în Masterplanul de Transport.

Dacă afirmaţia senatorului referitoare la "punga de gaz" a fost o glumă, judecaţi singuri, urmărind înregistrarea video de pe site-ul "Vieţii libere"! Ar mai fi de spus că Daniel Butunoi nu este singurul gălăţean prezent la discuţii, pentru că în imagini îl puteţi remarca şi pe Marius Humelnicu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

 
 
Citit 12513 ori Ultima modificare Vineri, 08 Aprilie 2016 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.