Aleşii locali au VOTAT forma de gestiune a TRANSPORTULUI PUBLIC. Pe ce TRASEE circulăm din 9 mai, FĂRĂ MAXI-TAXI

Aleşii locali au VOTAT forma de gestiune a TRANSPORTULUI PUBLIC. Pe ce TRASEE circulăm din 9 mai, FĂRĂ MAXI-TAXI
Evaluaţi acest articol
(39 voturi)

Prin hotărârea Consiliului Local, SC Transurb SA devine operator unic pentru reţeaua de trasee a municipiului Galaţi formată din transport cu autobuze, troleibuze şi tramvaie. Aleşii Galaţiului au votat şi traseele de transport public local şi numărul mijloacelor de transport care le vor acoperi începând din 9 mai, dată la care licenţele maxi-taxi vor expira.

Conform deciziei aleşilor locali, 29 de trasee de autobuz (acoperite de 96 de autobuze, dintre care 91 mari, cu 106 locuri/vehicul, şi cinci medii, cu 69 locuri/vehicul), două trasee de troleibuz (acoperite de zece trolee) şi zece trasee de tramvai (cu 35 de tramvaie) ar trebui să le asigure gălăţenilor posibilitatea de a ajunge repede şi civilizat la destinaţie.

Lista completă a acestor trasee, precum şi detalierea, pe punctele de reper cele mai importante, a fiecărui traseu în parte, o puteţi găsi în ediţia print a "Vieţii libere" de joi, 7 aprilie, disponibilă în toate chioşcurile şi mini-magazinele "Viaţa liberă" din întreg oraşul.

Citit 12440 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Aprilie 2016 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.