Stan caută susţinere în Guvernul tehnocrat. Prim-ministrul este aşteptat la Galaţi

Stan caută susţinere în Guvernul tehnocrat. Prim-ministrul este aşteptat la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(86 voturi)

Prim-ministrul Dacian Cioloş şi vicepremierul Vasile Dîncu ar putea vizita, în curând, municipiul Galaţi, dacă reprezentanţii Guvernului vor da curs invitaţiei primarului Marius Stan.

Edilul a anunţat că, la începutul săptămânii, a participat la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România, la care au fost prezenţi şi reprezentanţii la vârf ai Executivului, ocazie cu care le-a lansat invitaţia celor doi oficiali de a veni la malul Dunării.

„Viziunea prim-ministrului Cioloş poate salva de la izolare multe zone din România, în special estul ţării, zone care au fost uitate de guvernele anterioare, atunci când s-au făcut investiţii în infrastructură. Noi vrem să îi prezentăm proiectele noastre majore - subtraversarea Dunării, terminalul portuar multimodal şi aeroportul pentru avioane de marfă. Sunt proiecte de anvergură, pentru care avem nevoie de susţinerea financiară a Guvernului României sau de finanţare europeană. Sunt proiecte care vor salva Galaţiul de la izolare şi îl vor repune pe harta României şi a Europei. Cu riscul de a repeta la nesfârşit, mai spun încă o dată că Galaţiul va deveni o nouă Vale a Jiului, dacă nu se fac investiţii majore în infrastructură”, a declarat Marius Stan.

Citit 3522 ori Ultima modificare Marți, 05 Aprilie 2016 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.