ALEGERI LOCALE 2016/ Luni se dă STARTUL depunerii candidaturilor

ALEGERI LOCALE 2016/ Luni se dă STARTUL depunerii candidaturilor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Începând de luni, 11 aprilie, şi până pe data de 26 aprilie, se depun candidaturile pentru fotoliul de primar, consiliile locale şi consiliile judeţene.

Astfel, potrivit Autorităţii Electorale Permanente (AEP), partidele politice, alianţele politice, alianţele electorale şi organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegeri, sub semnătura organizaţiilor judeţene ale acestora şi pe baza listei susţinătorilor, precum şi candidaţii independenţi, care de asemenea trebuie să aibă o listă de susţinători, au liber oficial să facă primul pas către bătălia electorală, în urma căreia vor fi decişi aleşii pentru următorii patru ani. Data de 4 mai este termenul pentru rămânerea definitivă a candidaturilor.

Aşa cum v-am mai informat, începând cu alegerile din 5 iunie, Autoritatea Electorală Permanentă pune în aplicare un sistem informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal, iar în fiecare secţie de votare va exista un operator de calculator.

ALEGERI LOCALE 2016/ INDEPENDENȚII, alternativă la actuala clasa politică. AFLĂ cine se pregăteşte pentru PRIMĂRIE și CONSILIUL LOCAL - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 2167 ori Ultima modificare Luni, 11 Aprilie 2016 00:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.