Încă o depunere de candidatură la BEM. Primul INDEPENDENT înscris oficial pentru PRIMĂRIA GALAȚI

Încă o depunere de candidatură la BEM. Primul INDEPENDENT înscris oficial pentru PRIMĂRIA GALAȚI
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Dr. Ionel Goldură este cel de-al doilea candidat care şi-a depus oficial dosarul de candidatură la Biroul Electoral Municipal (BEM), informaţie furnizată de medic şi confirmată, miercuri dimineaţă, 20 aprilie, de reprezentanţii Biroului Electoral.

Ionel Goldură, care candidează din poziţia de independent pentru mandatul de primar, a anunţat, pe Facebook, că a reuşit să adune 4.125 de semnături de susţinere.

"Am adunat aceste semnături fără să promit nimănui vreo funcţie sau vreun avantaj, fără să plătesc pe nimeni şi, astfel, am înţeles că noţiunea de voluntariat nu este o vorbă goală atunci când oamenii sunt convinşi de scop şi înţeleg sensul unui demers", a afirmat Ionel Goldură.

Reamintim că data-limită de depunere a candidaturilor este 26 aprilie. Dosarele tuturor celor care aspiră la funcţiile de primar, consilier local şi judeţean vor fi verificate de către membrii birourilor electorale, iar pe data de 4 mai gălăţenii vor putea şti câte dintre acestea au rămas definitive şi, practic, ce aspiranţi se vor regăsi pe buletinele de vot.

Până miercuri dimineaţă, pe lângă dr. Ionel Goldură, şi-a mai depus dosarul de candidatură pentru Primărie Nicuşor Ciumacenco (PNL).

Citit 2918 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Aprilie 2016 21:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.