ALEGERI LOCALE 2016/ Lansare inedită: Candidat independent, la „Poarta Turcească”
Foto: În foto: Gregor Teodorescu, alături de soţia sa, Alexandra (Foto ”Viața liberă”, Corina Dobre)

ALEGERI LOCALE 2016/ Lansare inedită: Candidat independent, la „Poarta Turcească”
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

În timp ce partidele politice îşi lansează candidaţii pentru alegerile locale în prezenţa a mii de membri de partid, cu aplauze, pancarte, sloganuri, goarne sau megafoane, un candidat independent a găsit o metodă inedită de a-şi anunţa candidatura pentru un mandat în Consiliul Local. Alexandru Gregor Teodorescu (33 de ani, economist de profesie) le-a dat întâlnire susţinătorilor săi la „Poarta Turcească”, de pe strada Egalităţii, monument istoric al Galaţiului, aflat într-o stare avansată de degradare.

„Vreau să vă uitaţi de jur împrejur, şi la această poartă de han turcesc, şi să vă gândiţi la următorul lucru: dacă ceilalţi, politicienii din ziua de azi, aşa înţeleg să aibă grijă de trecutul acestui oraş, cum ar putea ei să aibă grijă de viitor?”, le-a spus Alexandru Gregor Teodorescu prietenilor şi susţinătorilor săi, care, în ciuda vremii, au răspuns invitaţiei de a participa la inedita lansare de candidatură.

Independentul a anunţat că va face public proiectul său pentru Galaţi - un Master Plan de salvare a oraşului - bazat pe valori şi "obiective precise încadrate în timp şi măsurabile în bani şi în impactul pe care ar trebui să îl producă în comunitate".

CITEȘTE ȘI: Independenții, alternativă la actuala clasa politică. Cine se pregăteşte pentru PRIMĂRIE și CONSILIUL LOCAL

Citit 5541 ori Ultima modificare Marți, 03 Mai 2016 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.