Şedinţa de constituire a Consiliului Local Galaţi. IONUȚ PUCHEANU depune jurământul de primar

Şedinţa de constituire a Consiliului Local Galaţi. IONUȚ PUCHEANU depune jurământul de primar
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Prefectul judeţului Galaţi, Dorin Otrocol, i-a convocat vineri, 24 iunie, pe noii aleşi la şedinţa de constituire a Consiliului Local Galaţi. La această întrunire, vor fi validate mandatele consilierilor locali declaraţi aleşi la scrutinul din 5 iunie 2016, şi fiecare dintre membrii noului Legsilativ va depune jurământul, cu mana pe Constituţie şi pe Biblie.

Va veni apoi rândul primarului ales, Ionuţ Pucheanu, să depună jurământul şi să îi fie predate de către primarul Marius Stan însemnele municipiului Galaţi: eşarfa de Primar şi Cheia municipiului Galaţi.

La final, ar putea fi aleşi viceprimarii Galaţiului şi vor fi organizate comisiile de specialitate ale Consiliului Local. Toate acestea, desigur, dacă aleşii se vor prezenta la întrunire, pentru că, şi acum patru ani, Consiliul s-a constituit abia din a doua încercare. Motivul? Nu se terminaseră negocierile politice.

Citit 6506 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iunie 2016 23:03

4 comentarii

 • postat de kat
  Vineri, 24 Iunie 2016 06:34
  5.13.208.***
  Nu am votat acest primar, dar sper sa aiba demnitate si sa nu se lase mancat de rechinii batrani din PSD. Sper sa am motive sa-l aleg peste 4 ani.
  1
  3
  Raportează
 • postat de Keith
  Joi, 23 Iunie 2016 17:05
  12.172.140.***
  Sa speram ca noul primar mai da afara din birocratia din primarie si mai implementeaza sisteme computerizate care sa inlesneasca solicitarile cetatenilor.
  Birocratia din primarie nu face nimic altceva decat ingreuneaza procesele si consuma bani pe salarii.
  Un nou mod de a privi aceleasi probleme care va aduce de la seine noi metode de a le adresa.
  Definitia nebuniei este sa repeti facand acelasi lucru dar asteptand diferite rezultate.
  Ce vreau sa spun este ca trebuie sa abordam problemele orasului dintr-o noua perspectiva si noul primar are oportunitatea sa-si puna amprenta pozitiva imediat. O metoda sigura de a face asta este implementarea unor noi solutii de a face Primaria sa fie din ce in ce mai transparenta pentru cetateanul pe care il serveste.
  De ajuns cu aroganta functionarilor care se cred "regi sau regine" din Primarie. Ei nu trebuie niciodata sa uite ca de fapt cetatenii care platesc taxele sunt de fapt sefii lor.
  Multa bafta si noroc noului Primar si asteptam sa vedem schimbari mari !!!!!
  1
  4
  Raportează
 • postat de julien
  Joi, 23 Iunie 2016 09:58
  5.13.155.***
  propun ca juramantul sa cuprinda si o fraza in care sa spuna ca nu vor mai fi caini vagabonzi pe strazi si printre blocuri.
  2
  19
  Raportează
 • postat de SATUL DE PSD, PNL, ALDE SI ALTII
  Joi, 23 Iunie 2016 08:02
  78.96.253.***
  SPER CA TU IN ULTIMUL CEAS SA ADUCI INVESTITORI, SA INVESTESTI IN INFRASTRUCTURA, SA COABITEZI CU PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN CARE DE CELE MAI MULTE OERI ARE BANI SI II ARUNCA PE UNDE DRACU APUCA. ALTFEL AJUNGEM CA IN VALEA JIULUI. NU CA NU AM FI DEPARTE.
  3
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.