Apă Canal a ridicat molozul şi pietroaiele de pe trotuar, după articolul "Vieţii libere"
Foto: Foto: Marius Negri

Apă Canal a ridicat molozul şi pietroaiele de pe trotuar, după articolul "Vieţii libere"
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

La doar câteva ore după ce "Viaţa liberă" a semnalat că trotuarul unor oameni din Valea Oraşului a fost transformat, de mai bine de trei luni, în "depozit" de moloz, pietroaie şi bucăţi din asfalt, de către reprezentanţii Apă Canal, conducerea societăţii a trimis mai mulţi angajaţi să facă curăţenie şi să astupe groapa abandonată de cei care au demarat lucrările şi nu le-au mai finalizat.

Dacă luni nu au fost de găsit, reprezentanţii Apă Canal ne-au contactat, ieri, pentru a da asigurări că vor acţiona "de urgenţă" pentru a rezolva problemele semnalate de gălăţeni. "Noi am continuat campania de contorizare individuală, iar pentru acest tip de lucrări am apelat şi la diverse firme de construcţii. Acolo a lucrat o firmă, am avut şi câteva avarii în zonă. Vom acţiona de urgenţă pentru a duce la bun sfârşit lucrările. Nu ştim ce a determinat sistarea lor, se va discuta cu firma şi, în funcţie de ce vom constata, vom interveni noi direct sau cei care au început lucrările", ne-au spus reprezentanţii societăţii.

Nu ar fi rău ca angajaţii societăţii de utilităţi, plătiţi din bani publici, să dea curs sesizărilor oamenilor atunci când le sunt aduse la cunoştinţă, astfel încât consumatorilor să nu le mai fie ignorate problemele cu lunile şi să se simtă umiliţi pe banii lor.

CITEŞTE ŞI:

Apă Canal lasă prăpăd pe unde trece/ Maldăre de pământ şi pietre, "uitate" pe trotuar (FOTO)

Citit 1935 ori Ultima modificare Marți, 12 Iulie 2016 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.