Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
2 comentarii

Deputatul Eugen Tomac, preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară (PMP) la nivel naţional, se pregăteşte să vină, în zilele următoare, la Galaţi pentru a pune punct scandalului din interiorul filialei locale, generat de aşa-zisa numire a deputatului Eugen Chebac în funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului, în locul fostului primar Marius Stan.

Contactat telefonic, preşedintele executiv al PMP ne-a declarat că nu doreşte să comenteze hotărârea emisă de Valeriu Steriu, liderul UNPR, privind numirea lui Chebac în una dintre cele mai importante funcţii de la vârf şi a precizat că "momentul este depăşit, iar la Galaţi nu mai există o problemă din acest punct de vedere. Nu intru în detalii acum, voi răspunde la toate întrebările când voi sosi la Galaţi".

Deputatul a recunoscut însă că, după ce a fost făcută publică hotărârea lui Valeriu Steriu, în structura de conducere a partidului la nivel naţional au avut loc mai multe discuţii. Surse din partid susţin însă că decizia liderului UNPR (care, după aprobarea fuziunii, a devenit preşedinte executiv al PMP) a stârnit nemulţumirea taberei lui Traian Băsescu, cu atât mai mult cu cât, potrivit acestora, nu ar fi existat consultări anterioare.

Reamintim că, de aproximativ două săptămâni, în interiorul PMP Galaţi a izbucnit un conflict fără precedent, după ce Eugen Chebac a făcut publică numirea sa în funcţia de prim-vicepreşedinte, ceea ce însemna practic „decapitarea” fostului primar Marius Stan. Mai mulţi membri importanţi ai PMP Galaţi au reacţionat, la scurt timp, pe reţelele de socializare, criticându-l pe Chebac şi decizia lui Valeriu Steriu, despre care au afirmat că nu este statutară. Conducerea filialei locale a remis un comunicat de presă în care a anunţat că prim-vicepreşedintele formaţiunii politice este Marius Stan, iar săptămâna trecută a reiterat acelaşi lucru, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citit 4241 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Septembrie 2016 01:49

2 comentarii

 • postat de Terente Marți, 20 Septembrie 2016 14:22 86.34.180.*** Link la comentariu
  0
  7

  Bun, si...nu am inteles nimic, cine/cum este la varful pmp galati?

  Raportează
 • postat de Apetrachioaiei Marți, 20 Septembrie 2016 12:45 5.254.65.*** Link la comentariu
  5
  9

  Fara Stan, la Galati, UNPR nu lua nici macar un singur consilier local sau judetean.
  Pe baza lui Chebac partidul asta nu mai exista demult aici.
  Toti consilierii UNPR ar trebui sa-l pupe undeva pe Stan ca altfel taiau frunza la cainii lui Pucheanu acum.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.