Cine-şi face RECLAMĂ PREELECTORALĂ | Avize de la Primărie pentru bannere şi corturi
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Negri

Cine-şi face RECLAMĂ PREELECTORALĂ | Avize de la Primărie pentru bannere şi corturi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Alegerile pentru Parlamentul României sunt tot mai aproape, aşa că partidele politice simt nevoia să fie din ce în ce mai vizibile pe străzile oraşului. Şi dacă tot au liber la precampanie electorală şi corturi pentru strângerea de semnături, măcar să o facă legal. Am fost curioşi să aflăm cine sunt cei care, până acum, au cerut aprobare de la Primărie pentru a-şi instala fie corturile, fie panourile publicitare.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Primăriei Galaţi, ALDE filiala municipală Galaţi a primit avize pentru trei mesh-uri publicitare pe străzile Domnească, Portului şi Siderurgiştilor, pe care le veţi putea admira până pe 22 octombrie. Liberal-democraţii au primit şi licenţă ocazională pentru două corturi destinate strângerii de semnături pe care le vor muta, în următoarele patru săptămâni, în mai multe cartiere ale oraşului.

PMP şi-a instalat, cu aviz de la Primărie, nouă bannere pe stâlpii Transurb, pe străzile Basarabiei, Domnească, Oţelarilor, Portului, Siderurgiştilor, Brăilei, Traian Vuia.

PSD, organizaţia municipală, a primit licenţă ocazională pentru şase corturi pentru strângere de semnături, în vreme ce PNL, organizaţia municipală, a primit licenţă ocazională pentru cinci corturi, tot pentru strângere de semnături.

Mai modest, Partidul Uniunea Salvaţi România – filiala Galaţi va avea un singur cort destinat colectării de semnături pentru candidaturile la parlamentare.

Zona cu cea mai mare concentraţie de politicieni va fi platoul Potcoava de Aur.

Citit 3974 ori Ultima modificare Joi, 06 Octombrie 2016 10:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.