ÎNVĂȚĂMÂNTUL, prioritatea zilei de luni. Aleşii locali gălățeni, CONVOCAȚI în şedinţă extraordinară

ÎNVĂȚĂMÂNTUL, prioritatea zilei de luni. Aleşii locali gălățeni, CONVOCAȚI în şedinţă extraordinară
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Consilierii locali ai Galaţiului sunt convocaţi luni, 10 octombrie, în şedinţă extraordinară în sala de şedinţe a Parcului de Software din Galaţi, pentru a adopta o serie de decizii necesare învăţământului gălăţean.

Nu e vorba de alocări de bani, ci de asumarea de responsabilităţi. Primul proiect vizează desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al municipiului Galaţi în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat şi particular din municipiul Galaţi. Cel de-al doilea proiect are în vedere desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local Galaţi în Comisia pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi particular din municipiul Galaţi.

Cu siguranţă cele mai mari dispute le va genera proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local Galaţi în comisiile de concurs pentru ocuparea funcţiilor de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiul Galaţi. Trebuie spus că, în urmă cu ceva timp, a avut loc o împărţire, pe partide şi consilieri, a grădiniţelor, şcolilor şi colegiilor, prin tragere la sorţi, dar situaţia este departe de a fi fost tranşată. Prin urmare, se anunţă o şedinţă agitată.

Citit 1499 ori Ultima modificare Duminică, 09 Octombrie 2016 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.