Cine conduce USR la Galaţi

Cine conduce USR la Galaţi

Evaluaţi acest articol
(23 voturi)
5 comentarii

Uniunea Salvaţi România (USR), partidul ai cărui lideri naţionali sunt Clotilde Armand şi Nicuşor Dan, este condus, la Galaţi, de Florin Staicu (care activează în domeniul IT) şi Radu Oprea (preşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud-Est), doi dintre cei 11 membri fondatori ai filialei locale. În urma alegerilor, lui Florin Staicu i-a revenit funcţia de preşedinte al USR Galaţi, iar lui Radu Oprea - cea de vicepreşedinte.

"Partidul Uniunea Salvaţi România este fondat pe structura Uniunii Salvaţi Bucureştiul şi este un continuator al partidului care a obţinut la Bucureşti, la alegerile locale, peste 30 la sută din voturi. USR îşi propune o reformare reală a mediului politic şi administrativ din România. Cei interesaţi să se implice pot veni la sediul din strada Nicolae Bălcescu, nr. 52, în zilele de marţi şi miercuri, între orele 10,00 şi 13,00. Cei care doresc să ne susţină pot veni alături de noi la strângerea de semnături, în zona Potcoava, unde există un cort montat special pentru această activitate, până la data de 16 octombrie, în intervalul orar 17,00 - 19,00. Fiecare semnătură este preţuită şi reprezintă o responsabilizare a Uniunii Salvaţi România în proiectul său politic", a spus Radu Oprea.

Cine sunt cei doi lideri ai USR

Florin Staicu are 42 de ani, este căsătorit şi are doi copii. Conform conducerii USR Galaţi, acesta nu a mai fost membru de partid, deşi a avut simpatii liberale şi a fost implicat în campania din 1996, alături de PL’93. Staicu este unul dintre gălăţenii care au ieşit, de-a lungul timpului, în stradă, pentru a protesta împotriva derapajelor şi abuzurilor clasei politice, dar nu numai (în 1990, 1991 cu ocazia protestelor împotriva FSN şi a lui Iliescu, în 1998 - la mitingul studenţesc împotriva taxelor pentru învăţământul superior, dar şi de curând, la protestele firave de la Galaţi). Deşi a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrative, specialitatea Comerţ - Marketing, din anul 2004 lucrează în domeniul IT, service şi vânzări.

Radu Oprea, în vârstă de 36 de ani, este antreprenor şi preşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud-Est. Acesta deţine o firmă de terminale de plăţi electronice şi s-a specializat în scrierea şi implementarea de proiecte cu finanţări nerambursabile. Oprea a absolvit „Tranzacţii internaţionale” la Universitatea „Dunărea de Jos” şi un masterat la Universitatea Pepperdine din SUA. Acesta a fost membru al PUR, în perioada 2003-2004, iar în anul 2012 a făcut parte din echipa lui Nicuşor Ciumacenco pentru Primărie, fiind unul dintre cei zece candidaţi independenţi la Consiliul Local. Radu Oprea spune că are o pasiune pentru democraţia participativă şi stimularea tinerilor de a iniţia afaceri start-up.        

Citit 10538 ori Ultima modificare Vineri, 14 Octombrie 2016 15:50

5 comentarii

 • postat de 26 de ani, au trecut, ce a fost a fost, votăm viitor=USR !! Sâmbătă, 15 Octombrie 2016 00:52 213.233.93.*** Link la comentariu
  2
  6

  USR-Uniunea Salvați România, se suprapune, poate din întâmplare sau nu, cu USR-Uniunea Studenților din România...și nu-i rău, cu toate că-s cam boșorog, votez USR, pentru tineri, pentru a lor viitor, după 26 de ani de pierdere de vreme, cu aceleași partide clasice și muribunde, pline de corupție, PSD și PNL, vorba aiia clasică, aceleași mizerii, crimă organizată mafiotă, deșănțată !!

  Raportează
 • postat de Adrian Vineri, 14 Octombrie 2016 14:42 82.145.221.*** Link la comentariu
  17
  9

  Diana fix cu aceiasi abureala a venit si PPDD cu al lui Dan Diaconescu partid aparut ca o floricica fix de alegeri au prostit lumea si ei au facut afaceri.

  Raportează
 • postat de george Vineri, 14 Octombrie 2016 13:33 213.128.190.*** Link la comentariu
  9
  24

  Deja incep dislike-urile la astfel de comentarii... Mai oameni voi mai sunteti normali la cap?? Lasati tinerii sa vorbeasca, sa se faca auziti, sa se organizeze. Ei sunt copiii, nepotii vostri care au dreptul sa-si faca viitorul cum doresc. Nu le mai trageti frana de mana! Cu siguranta ii iubiti si le doriti binele iar ei nu sunt atat de prosti cum unii ii considera.
  Mult succes!

  Raportează
 • postat de Mihai Vineri, 14 Octombrie 2016 13:00 213.218.53.*** Link la comentariu
  16
  25

  Radu Oprea: un tanar antrepenor care a detinut impreuna cu Gregor Teodorescu(care a candidat pentru consiliul judetean) carciuma Bankers.
  2 tineri antrepenori exemplari:
  - angajatii aveau contract de voluntariat
  - faceau cinste prietenilor
  - se imbatau in fiecare weekend cu propria marfa
  Cum sa nu ne dorim astfel de tineri la carma Galatiului :)

  Raportează
 • postat de Diana72 Vineri, 14 Octombrie 2016 11:08 81.12.149.*** Link la comentariu
  21
  24

  Bravo băieţi!
  Avem acum cel puţin o alternativă la partidele mafioate care ne-au reprezentat de 26 de ani în Parlament.
  Trebuie să alegem oameni noi, cu viziuni clare, "nepătaţi", din PARTIDE NOI sau INDEPENDENŢI.
  Mult succes!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.