ATENȚIE, ȘOFERI! Lucrări în mai multe zone ale Galațiului. Ce STRĂZI trebuie să OCOLIȚI

ATENȚIE, ȘOFERI! Lucrări în mai multe zone ale Galațiului. Ce STRĂZI trebuie să OCOLIȚI
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cu întârziere, Serviciul Public Ecosal a anunţat străzile pe care se vor efectua lucrări de reabilitare şi modernizare, până la finalul săptămânii curente. "De principiu, rămân aceleaşi lucrări, însă, din cauza vremii nefavorabile, nu vom face lucrări de asfaltare, ci doar de frezare şi de pregătiri pentru asfaltare", a explicat Mirela Furtună, directorul Ecosal.

Astfel, vor continua lucrările de frezare pe strada Brăilei, din sensul giratoriu de la ieşirea din oraş spre Spitalul Judeţean, lucrările de reparaţie la carosabilul de pe strada Cernat, între nr. 109 şi 111, precum şi reparaţiile la carosabil pe strada Ionel Fernic, în preajma Secţiei 4 Poliţie.

De asemenea, vor continua lucrările la amenajarea spaţiilor de parcare de pe strada Oţelarilor, la blocurile O1 şi T1, dar şi pe strada 1 Decembrie 1918, între blocurile PM1-PM2, PM2-PM3 şi PM3-PM4.

În ceea ce priveşte trotuarele, Ecosal va continua reparaţiile pe strada Neajlov, în spatele Casei Roşii, pe strada Brăilei, de la Spitalul Judeţean până la ieşirea din oraş, precum şi pe bulevardul Galaţi, între Danubius şi bulevardul Dunărea.

Citit 1065 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Octombrie 2016 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.