Galaţiul s-a îmbogăţit cu şase noi CETĂȚENI DE ONOARE. Cine a primit cea mai înaltă distincţie

Galaţiul s-a îmbogăţit cu şase noi CETĂȚENI DE ONOARE. Cine a primit cea mai înaltă distincţie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Prof. univ. dr. Mihalache Brudiu (cu activitate de excepţie în domeniul cercetării şi învăţământului arheologic), antrenorul emerit la atletism Dumitru Văduvoiu şi apreciata actriţă Cezara Dafinescu sunt cele trei valori în viaţă cărora, marți seară, 27 decembrie, pe scena Teatrului Muzical „Nae Leonard”, primarul Ionuţ Pucheanu (foto) le-a acordat distincţia de Cetăţean de onoare al municipiului Galaţi. Aceeaşi distincţie a fost acordată post mortem sculptorului Sergiu Dumitrescu, comandantului Napoleon Alexandru Popescu şi inginerului Aurel Rozei Rosenberg.

„Aceasta este cea mai înaltă distincţie civică pe care administraţia locală o poate acorda unor oameni care, prin activitatea pe care o desfăşoară sau au desfăşurat-o, au făcut ca numele oraşului nostru să fie cunoscut atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Este un gest mic pe care noi îl facem în semn de apreciere şi preţuire”, a declarat Ionuţ Pucheanu.

Foto Marius Prisacariu

Citit 3010 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Decembrie 2016 17:51

2 comentarii

 • postat de Cernea
  Joi, 29 Decembrie 2016 08:22
  193.230.156.***
  Sa fi vazut pe "don" primar ,care nu a fost prea ovationat de multime , cum impartea premiile, dar supriza a fost facuta de marele director al bibliotecii VA Urechia, care, a primit premiul Cezarei Dafinescu fara nici cea mai mica etica, cu mana in buzunar.Merge si asa.Bucurie este ca teatrul muzical a evoluat mult dat fiind buna organizare si spectacolele prezentate.
  0
  7
  Raportează
 • postat de O propunere
  Joi, 29 Decembrie 2016 04:37
  5.13.231.***
  As fi curios daca in aceasta galerie este si inginerul Corneliu Velincov.Daca nu, propun sa scrieti un articol despre acest minunat om si poate sa se faca o corectie ,privind rolul lui pentru Galati si siderurgia romaneasca. Multumesc.
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.