Răzvan Avram are două vapoare

Răzvan Avram are două vapoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe vremea când era preşedinte la Consiliul Judeţului şi pânzarul era în administrarea CJ, conservatorul Eugen Durbacă propunea o întrebuinţare cârciumărească interesantă pentru vechea corabie nou-construită: să se pună adică vreo două mese pe punte şi pe ele halbe de bere…

După ce în acest mandat CJ a mutat respectivul pânzar în administrarea Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, directorul Centrului, conservatorul Răzvan Avram, nu a mers pe ideea preşedintelui său de partid: iniţial a plănuit o croazieră la un festival din Viena, dar vasul nu s-a deplasat decât… înapoi pe mal.

De curând, directorul Centrului a scăpat de pânzar, uşurat, pentru că întreţinerea costa mult, fără să se mişte ceva: pânzarul a fost  luat înapoi de Consiliul Judeţului.

Iată însă că, abia scăpat de un vapor mic, Avram trebuie acum să administreze două vase mai mari. Ideea pare să nu-i fi displăcut.

Conservatorul a reuşit să obţină de la Primărie autorizaţia, în nume propriu, de amenajare a unor restaurante navale nu pe unul, ci pe două vase: foste remorchere pe care le-a reabilitat, dacă nu pentru navigaţie, cel puţin pentru consum alimentar. Ele sunt plasate în prova navei "Malnaş".

Primul era vineri deja deschis – „parter” şi punte superioară, la al doilea încă se mai lucra… La intrarea dinspre Faleza inferioară spre noua oază a peştelui… a berii şi sucurilor, este instalată firma: „Restaurant Del Mar – Nunţi, botezuri, mese festive”.

Una peste alta, Galaţiul mai are două localuri de plăcere, iar un director mai face rost de bani de buzunar. Evident, nu pentru întreprinderea de stat, ci pentru sine.

Explicaţii foto:

1 - Intrarea spre cele două vase-restaurant

2 - Pe remorcherul din amonte însă se lucra ieri

Citit 1736 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.